reklama
Mam taka nadzieje :-)Spokojnie nie nakręcaj się test już by dawno wyszedł pozytywny jeśli by coś było, ja miałam miesiączkę 21.09 a 15.10 już miałam pozytywny test, u ciebie nie jest możliwa ciąża teraz, a stres jeszcze dłużej będzie opóźniał okres
Nanus
Aktywna w BB
a dzisiaj robiłaś test?Mam taka nadzieje :-)
Nanus
Aktywna w BB
No to już naprawdę nie masz się czym stresowaćTak. Z rana.. negatyw
Berrry
Fanka BB :)
Ja miałam w miarę regularnie miesiączki, aż pewnego miesiąca ten cykl mi się bardzo rozjechał i dostałam okres bodajże 15 dni później. Idź na spokojnie do lekarza, zobaczy czy nie zrobiła Ci się jakaś torbiel, może da jakieś skierowanie na badania - u mnie akurat cykl się rozjechał, bo miałam złe wyniki tarczycowe, a nawet nie wiedziałam, że mam z tarczycą problemy.
Ja mam anemię / niedokrwistośćJa miałam w miarę regularnie miesiączki, aż pewnego miesiąca ten cykl mi się bardzo rozjechał i dostałam okres bodajże 15 dni później. Idź na spokojnie do lekarza, zobaczy czy nie zrobiła Ci się jakaś torbiel, może da jakieś skierowanie na badania - u mnie akurat cykl się rozjechał, bo miałam złe wyniki tarczycowe, a nawet nie wiedziałam, że mam z tarczycą problemy.
Nanus
Aktywna w BB
to może okres się zbliża, nie panikujPojawił się biały wodny śluz, ból piersi a okresu jak nie było tak nie ma.
reklama
Podziel się: