reklama
Rozwiązanie
Tak to jest, kiedy jest robiony przed okresem hehe powodzenia, daj znać
Lilkamandarynka99
Zaciekawiona BB
Infekcji raczej nie ma, bo nie czuje żadnego pieczenia ani swędzenia. Tak się zastanawiałam właśnie tylko też co myślicie o tym czy wg was jest ok bo się tylko zmartwiam a wiadomo jakas inna Odpowiedź od kogoś zawsze trochę uspokoi. Usg w czwartek może już coś zobaczę jakiś pęcherzyk.
reklama
powodzenia w czwartek życzęInfekcji raczej nie ma, bo nie czuje żadnego pieczenia ani swędzenia. Tak się zastanawiałam właśnie tylko też co myślicie o tym czy wg was jest ok bo się tylko zmartwiam a wiadomo jakas inna Odpowiedź od kogoś zawsze trochę uspokoi. Usg w czwartek może już coś zobaczę jakiś pęcherzyk.
Lilkamandarynka99
Zaciekawiona BB
Dziękuję oby wszystko było ok
Dziewczyny zwariuje !!!wczesna ciąża, może nie być jeszcze widoczna na aparacie usg, ja w okolicach 1000 bety miałam malutki punkcik i dopiero przy wyższej pęcherzyk. A upławy mogą być różne, ważne czy nie ma swędzenia, pieczenia itp. wtedy może być infekcja.
Nie wiem co myśleć. Dzisiaj byłam na USG i dalej nic nie widać, macica zmieniona nadal. Dodatkowo mam duży apetyt, jestem ciągle senna i testy nadal pozytywne. Ale postanowiłam iść do innego lekarza bo zastanawiałam się czemu moj gin nie kieruje mnie na bete i okazało się że torbiel jest prawie 4 cm i że ciąży nie widać i że może być tak że jajeczko jest w jajowodzie i nie może przejąć bo torbiel uciska... Co myślicie? Bo ja dostaje depresji
Ewelina271990
Fanka BB :)
To sama nie możesz iść zrobić bety chociażby dla swojej wiadomośći a nie się nakręcać.Dopiero przy 1000 widać już na usg sama nie mogłam wytrzymać byłam jak miałam ok 400 i nic wogle nie było.Dziewczyny zwariuje !!!
Nie wiem co myśleć. Dzisiaj byłam na USG i dalej nic nie widać, macica zmieniona nadal. Dodatkowo mam duży apetyt, jestem ciągle senna i testy nadal pozytywne. Ale postanowiłam iść do innego lekarza bo zastanawiałam się czemu moj gin nie kieruje mnie na bete i okazało się że torbiel jest prawie 4 cm i że ciąży nie widać i że może być tak że jajeczko jest w jajowodzie i nie może przejąć bo torbiel uciska... Co myślicie? Bo ja dostaje depresji
Mogę i mam zamiar jutro iść ale chodzi o to że boje się że to ciąża pozamacicznaTo sama nie możesz iść zrobić bety chociażby dla swojej wiadomośći a nie się nakręcać.Dopiero przy 1000 widać już na usg sama nie mogłam wytrzymać byłam jak miałam ok 400 i nic wogle nie było.
Ewelina271990
A co ci pomoże w tym,że będziesz się nakręcać ciągle.Ja też na początku nakręcałam się wszystko sobie wmawiałam,ale można przez to zwariować.Nawet jeżeli to bedzie ciążą pozamaciczna,której ci nie życzę to jak o tym nie będziesz wiedziała to myślisz,że to w czymś pomoże albo zniknie sama.Lepiej wiedzieć na czym się stoi niż domyślać się.Mogę i mam zamiar jutro iść ale chodzi o to że boje się że to ciąża pozamaciczna
Ewelina271990
A dlaczego odrazu zakładasz,że to ciąża pozamaciczna???Mogę i mam zamiar jutro iść ale chodzi o to że boje się że to ciąża pozamaciczna
W sumie masz rację, jutro biegnę na betę. Niepotrzebnie poszłam do tego drugiego ginekologa bo on mnie tak nastraszył i w sumie skupił się tylko na torbieli i nie dał dojść do słowa i na końcu mówił właśnie o ciąży pozamacicznej. A słyszałaś o czymś takim co wyżej napisałam o tym jajowodzie ?A dlaczego odrazu zakładasz,że to ciąża pozamaciczna???
reklama
Ewelina271990
Po poronieniu miałam torbiela 5 cm po luteinie urósł do 7 cm a jak przeształam brać luteine to wchłonął się i okazało się,że jestem w ciąży.Na początku też mnie straszył,że pęcherzyk może być w jajowodzie 2 tyg myślenia i wyrywania sobie włosów a po 3tyg już nawet nie pamiętam biło serduszko.Jeżeli jeszcze nic nie widać to lekarz powinien zacisnąć zęby i nie straszyć czasami kilka dni trzeba i wszystko się wyjaśnia.A z ostatniej @ ktory to powinien być tydzień??W sumie masz rację, jutro biegnę na betę. Niepotrzebnie poszłam do tego drugiego ginekologa bo on mnie tak nastraszył i w sumie skupił się tylko na torbieli i nie dał dojść do słowa i na końcu mówił właśnie o ciąży pozamacicznej. A słyszałaś o czymś takim co wyżej napisałam o tym jajowodzie ?