reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Blada kreska na teście

Sylvie88

Zaciekawiona BB
Witam to mój 4 dzień spoznienia okresu zrobiłam 2 testy przed chwilką bo nie wytrzymałam i chyba jest tam blada kreska, proszę o opinię bo nie wiem czy nie mam przewidzeń.

Załączniki

• 20171214_173303.jpg
    20171214_173303.jpg
    666,8 KB · Wyświetleń: 3 135
reklama
Infekcji raczej nie ma, bo nie czuje żadnego pieczenia ani swędzenia. Tak się zastanawiałam właśnie tylko też co myślicie o tym czy wg was jest ok bo się tylko zmartwiam a wiadomo jakas inna Odpowiedź od kogoś zawsze trochę uspokoi. Usg w czwartek może już coś zobaczę jakiś pęcherzyk.

reklama
Infekcji raczej nie ma, bo nie czuje żadnego pieczenia ani swędzenia. Tak się zastanawiałam właśnie tylko też co myślicie o tym czy wg was jest ok bo się tylko zmartwiam a wiadomo jakas inna Odpowiedź od kogoś zawsze trochę uspokoi. Usg w czwartek może już coś zobaczę jakiś pęcherzyk.
powodzenia w czwartek życzę :)

wczesna ciąża, może nie być jeszcze widoczna na aparacie usg, ja w okolicach 1000 bety miałam malutki punkcik i dopiero przy wyższej pęcherzyk. A upławy mogą być różne, ważne czy nie ma swędzenia, pieczenia itp. wtedy może być infekcja.
Dziewczyny zwariuje !!!

Nie wiem co myśleć. Dzisiaj byłam na USG i dalej nic nie widać, macica zmieniona nadal. Dodatkowo mam duży apetyt, jestem ciągle senna i testy nadal pozytywne. Ale postanowiłam iść do innego lekarza bo zastanawiałam się czemu moj gin nie kieruje mnie na bete i okazało się że torbiel jest prawie 4 cm i że ciąży nie widać i że może być tak że jajeczko jest w jajowodzie i nie może przejąć bo torbiel uciska... Co myślicie? Bo ja dostaje depresji :(

Dziewczyny zwariuje !!!

Nie wiem co myśleć. Dzisiaj byłam na USG i dalej nic nie widać, macica zmieniona nadal. Dodatkowo mam duży apetyt, jestem ciągle senna i testy nadal pozytywne. Ale postanowiłam iść do innego lekarza bo zastanawiałam się czemu moj gin nie kieruje mnie na bete i okazało się że torbiel jest prawie 4 cm i że ciąży nie widać i że może być tak że jajeczko jest w jajowodzie i nie może przejąć bo torbiel uciska... Co myślicie? Bo ja dostaje depresji :(
To sama nie możesz iść zrobić bety chociażby dla swojej wiadomośći a nie się nakręcać.Dopiero przy 1000 widać już na usg sama nie mogłam wytrzymać byłam jak miałam ok 400 i nic wogle nie było.

Mogę i mam zamiar jutro iść ale chodzi o to że boje się że to ciąża pozamaciczna
A co ci pomoże w tym,że będziesz się nakręcać ciągle.Ja też na początku nakręcałam się wszystko sobie wmawiałam,ale można przez to zwariować.Nawet jeżeli to bedzie ciążą pozamaciczna,której ci nie życzę to jak o tym nie będziesz wiedziała to myślisz,że to w czymś pomoże albo zniknie sama.Lepiej wiedzieć na czym się stoi niż domyślać się.

A dlaczego odrazu zakładasz,że to ciąża pozamaciczna???
W sumie masz rację, jutro biegnę na betę. Niepotrzebnie poszłam do tego drugiego ginekologa bo on mnie tak nastraszył i w sumie skupił się tylko na torbieli i nie dał dojść do słowa i na końcu mówił właśnie o ciąży pozamacicznej. A słyszałaś o czymś takim co wyżej napisałam o tym jajowodzie ?

reklama
W sumie masz rację, jutro biegnę na betę. Niepotrzebnie poszłam do tego drugiego ginekologa bo on mnie tak nastraszył i w sumie skupił się tylko na torbieli i nie dał dojść do słowa i na końcu mówił właśnie o ciąży pozamacicznej. A słyszałaś o czymś takim co wyżej napisałam o tym jajowodzie ?
Po poronieniu miałam torbiela 5 cm po luteinie urósł do 7 cm a jak przeształam brać luteine to wchłonął się i okazało się,że jestem w ciąży.Na początku też mnie straszył,że pęcherzyk może być w jajowodzie 2 tyg myślenia i wyrywania sobie włosów a po 3tyg już nawet nie pamiętam biło serduszko.Jeżeli jeszcze nic nie widać to lekarz powinien zacisnąć zęby i nie straszyć czasami kilka dni trzeba i wszystko się wyjaśnia.A z ostatniej @ ktory to powinien być tydzień??

Do góry