Nanus
Aktywna w BB
wyszedł by już testBiorę pod uwagę jeszcze stosunek 22.10 - ale z zabezpieczeniem pełnym…. Wtedy jeszcze testu by nie wykryło…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wyszedł by już testBiorę pod uwagę jeszcze stosunek 22.10 - ale z zabezpieczeniem pełnym…. Wtedy jeszcze testu by nie wykryło…
Test jest wiarygodny 14 dni po stosunku.Biorę pod uwagę jeszcze stosunek 22.10 - ale z zabezpieczeniem pełnym…. Wtedy jeszcze testu by nie wykryło…
Licząc od 22-19 dni No nie wiem… od miesiączki byłby to ponad 4 tydzień, ale od potencjalnego zajścia…. Niby znam swój cykl, ale naczytałam się za dużo.. większość Pan po 20 DVI twierdzi, ze test nie wyjdzie…. Poszłabym na betę, ale będę weekend w jeszcze większej schiziewyszedł by już test
No to jak robisz test po 19 dniach i jest negatyw, to ten negatyw jest wiarygodny.Licząc od 22-19 dni No nie wiem… od miesiączki byłby to ponad 4 tydzień, ale od potencjalnego zajścia…. Niby znam swój cykl, ale naczytałam się za dużo.. większość Pan po 20 DVI twierdzi, ze test nie wyjdzie…. Poszłabym na betę, ale będę weekend w jeszcze większej schizie
No to jak robisz test po 19 dniach i jest negatyw, to ten negatyw jest wiarygodny.
Nie wiem, co oznacza, ze większośc pan po 20 DVI twierdzi, ze test nie wyjdzie.
Nie wiem tez co masz na myśli licząc dni od potencjalnego zajścia. Gdybys zaszla wtedy, test miałabyś pozytywny.
Test jest wiarygodny 14 dni po stosunku.No 22.10 było zbliżenie, ale zabezpieczaliśmy się wiec.. koleżanka powiedziała, żeby czekać bo jeśli wtedy byłaby szansa zajścia - test ma wyjdzie…
Test jest wiarygodny 14 dni po stosunk
Obojętnie. Nie obraź się ale wydaje mi się, że mało się orientujesz w temacie cyklu, zapłodnienia i tego jak to wszystko wygląda.Obojętnie jakiej firmy?
Obojętne. Ile masz lat?Obojętnie jakiej firmy?
Wstyd przyznać.. 28….Obojętne. Ile masz lat?