reklama
Rozwiązanie
Tak to jest, kiedy jest robiony przed okresem hehe powodzenia, daj znać
Nie wiem jak to się liczy. 23 października miałam normalny okres, 6czy 7 dni i powinnam dostać była 20 listopada a dostałam 16 listopada i trzy dni skąpo. Teraz na grudzień miało być około 11 ale nie ma i mam nieregularne cykle, to sobie wyliczyłam na podstawie miesiączki z października i listopada.Po poronieniu miałam torbiela 5 cm po luteinie urósł do 7 cm a jak przeształam brać luteine to wchłonął się i okazało się,że jestem w ciąży.Na początku też mnie straszył,że pęcherzyk może być w jajowodzie 2 tyg myślenia i wyrywania sobie włosów a po 3tyg już nawet nie pamiętam biło serduszko.Jeżeli jeszcze nic nie widać to lekarz powinien zacisnąć zęby i nie straszyć czasami kilka dni trzeba i wszystko się wyjaśnia.A z ostatniej @ ktory to powinien być tydzień??
reklama
Dodatkowo dodam że w październiku dostałam okres bo go wywolalam luteina i zaczęłam brać clostilbegyt na jajeczkowanie ale po pierwszym cyklu starań się poddałam i coś wzięłam w listopadzie po tym skąpym krwawieniu ale chyba 2 tabletki tylko więc pewnie od tego clo mi się torbiel zrobił
Ewelina271990
Fanka BB :)
To nawet jakbyś była w ciąży to na usg nic nie zobaczysz.Najlepiej zrób jutro bete po co się katować.Już beta wykarzeNie wiem jak to się liczy. 23 października miałam normalny okres, 6czy 7 dni i powinnam dostać była 20 listopada a dostałam 16 listopada i trzy dni skąpo. Teraz na grudzień miało być około 11 ale nie ma i mam nieregularne cykle, to sobie wyliczyłam na podstawie miesiączki z października i listopada.
No idę na 100% na ta betę ale który to by był tydzień?To nawet jakbyś była w ciąży to na usg nic nie zobaczysz.Najlepiej zrób jutro bete po co się katować.Już beta wykarze
Ewelina271990
Liczysz od ostatniej @,którą miałaś to 4 tydz jeżeli dobrze myślę,aż tak dobrze na tym wszystkim się nie znam,ale tygodnie ciąży liczy się właśnie od ostatniej @,bo nie wiadomo kiedy była owolucja..No idę na 100% na ta betę ale który to by był tydzień?
Ewelina271990
Robiłaś betę?No idę na 100% na ta betę ale który to by był tydzień?
Tak i wynik to 924,72Robiłaś betę?
Ewelina271990
No to dobrze jeszcze powtórz wynik po 48h o powinno już widać na usgTak i wynik to 924,72
Lilkamandarynka99
Zaciekawiona BB
Ja też dziś robiłam betę, ciekawe czy się podnosi. Wynik dopiero wieczorem. Wcześniej miałam prawie 90 więc to pewnie wczesna ciąża i jutro mam wizytę u gin więc pewnie nic nadal nie zobaczę prawda?
reklama
Ewelina271990
U mnie przy około 400 jeszcze nic nie było widać...Ja też dziś robiłam betę, ciekawe czy się podnosi. Wynik dopiero wieczorem. Wcześniej miałam prawie 90 więc to pewnie wczesna ciąża i jutro mam wizytę u gin więc pewnie nic nadal nie zobaczę prawda?