reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Blada kreska na teście

Sylvie88

Zaciekawiona BB
Witam to mój 4 dzień spoznienia okresu zrobiłam 2 testy przed chwilką bo nie wytrzymałam i chyba jest tam blada kreska, proszę o opinię bo nie wiem czy nie mam przewidzeń.

Załączniki

• 20171214_173303.jpg
    20171214_173303.jpg
    666,8 KB · Wyświetleń: 3 147
reklama
reklama
To są te przypadki, że przyrost mały. A jest w porządku. Powtórz bete po 48 lub 72h jeszcze. Lekarz na USG dalej nic nie zobaczy, więc się tym nie stresuj. I póki nie ma krwi, to wszytko może być dobrze.
Mam lekkie krwawienia co jakiś czas przy oddawaniu moczu, co teraz można z tym zrobić? Wyniki mogę zrobić najwcześniej o 18 we wtorek, więc to będzie ponar 48h. Czekać do wtorku do lekarza czy iść już jutro? Najbardziej denerwuje się tymi krwawieniami brązowo czerwonymi. Od godziny 3w nocy było ok, teraz znowu trochę się zaczęło.

reklama
Do góry