reklama
Rozwiązanie
Tak to jest, kiedy jest robiony przed okresem hehe powodzenia, daj znać
kasiuderka
Zaciekawiona BB
No tak ale to się nawet z beta nie zgadza ani z tym, że nawet na usg nic nie widać. A niby w 5-6tyg już powinno coś być. Idę w poniedziałek na betęLiczy się od daty OM. Byłaś dzisiaj na tej becie?
reklama
Lu_cy
Fanka BB :)
Nie wiem czy z tej poniedziałkowej coś wywnioskujesz. Bo masz ten przyrost 66% po 48h a po 72 112%. Nie masz możliwości podjechać do całodobowego laboratorium?No tak ale to się nawet z beta nie zgadza ani z tym, że nawet na usg nic nie widać. A niby w 5-6tyg już powinno coś być. Idę w poniedziałek na betę
kasiuderka
Zaciekawiona BB
No ale przyrost powinien być co dzienny, tak? Zamknięte laboratorium dziś już.Nie wiem czy z tej poniedziałkowej coś wywnioskujesz. Bo masz ten przyrost 66% po 48h a po 72 112%. Nie masz możliwości podjechać do całodobowego laboratorium?
kasiuderka
Zaciekawiona BB
48h jeszcze nie mam od ostatniego badania bety.Nie wiem czy z tej poniedziałkowej coś wywnioskujesz. Bo masz ten przyrost 66% po 48h a po 72 112%. Nie masz możliwości podjechać do całodobowego laboratorium?
Jakie implantacyjne? To występuje po owu, jak zarodek się zagnieżdża się w macicy i dopiero wtedy hcg wydzielane jest do krwi, a co za tym idzie do moczu.Może to być plamienie implantacyjne. Ale u mnie po 3 dniach się nasililo i okazało się krwiakiem. Umów się w poniedziałek do lekarza, może powinnaś brać luteine albo duphaston. A do poniedziałku odpoczywaj, dużo lez i niczego nie dzwigaj. Z tym lepiej dmuchać na zimne :-)
Plamienie może być z niedoboru progesteronu i kilku innych przyczyn. Jeśli nie ma żywej krwi, to jeszcze nic strasznego się nie dzieje. Ale można zawsze sprawdzić na IP.
Beta powinna być powtórzona dziś lub jutro, w poniedziałek ciężko będzie interpretować wyniki, więc powinna być znowu powtórzona w środę.
Minimalny przyrost po 48h to 66%, a po 72h 112 %
Lu_cy
Fanka BB :)
No to musisz poczekać do poniedziałku z samego rana zrób48h jeszcze nie mam od ostatniego badania bety.
kasiuderka
Zaciekawiona BB
Może być mniej niż 48?Jakie implantacyjne? To występuje po owu, jak zarodek się zagnieżdża się w macicy i dopiero wtedy hcg wydzielane jest do krwi, a co za tym idzie do moczu.
Plamienie może być z niedoboru progesteronu i kilku innych przyczyn. Jeśli nie ma żywej krwi, to jeszcze nic strasznego się nie dzieje. Ale można zawsze sprawdzić na IP.
Beta powinna być powtórzona dziś lub jutro, w poniedziałek ciężko będzie interpretować wyniki, więc powinna być znowu powtórzona w środę.
Minimalny przyrost po 48h to 66%, a po 72h 112 %
Nie, bo nie ocenisz wyniku dobrze.Może być mniej niż 48?
kasiuderka
Zaciekawiona BB
To nie mam możliwości zrobienia 48h,bo laboratorium jest zamknięte. Robiłam o17. 30 w czwartek.Nie, bo nie ocenisz wyniku dobrze.
reklama