reklama
Rozwiązanie
Tak to jest, kiedy jest robiony przed okresem hehe powodzenia, daj znać
kasiuderka
Zaciekawiona BB
Ból mam już mniejszy i krwawienie też. Luteiny dopochwowo nie przyjmuje już.Przykro mi jeszcze jesteś na luteinie?
W razie mocnego krwawienia lub bólu nie wahaj się, ani nie czekaj, tylko jedź na IP.
reklama
Witajcie
To mój początek z testami. Dziś wykonałam go w 30dc, cykle mam regularne 28-dniowe. Na teście zauważyłam znany już temat - blada kreska. Nie chcę niczego sobie wmawiać, poczekam jeszcze i wykonam kolejny. Nie ukrywam, że byłabym mega zadowolona z pozytywnego wyniku
Pozdrawiam
To mój początek z testami. Dziś wykonałam go w 30dc, cykle mam regularne 28-dniowe. Na teście zauważyłam znany już temat - blada kreska. Nie chcę niczego sobie wmawiać, poczekam jeszcze i wykonam kolejny. Nie ukrywam, że byłabym mega zadowolona z pozytywnego wyniku
Pozdrawiam
Załączniki
gaya11
Fanka BB :)
Gratulacje, ja widzę dwie kreseczkiWitajcie
To mój początek z testami. Dziś wykonałam go w 30dc, cykle mam regularne 28-dniowe. Na teście zauważyłam znany już temat - blada kreska. Nie chcę niczego sobie wmawiać, poczekam jeszcze i wykonam kolejny. Nie ukrywam, że byłabym mega zadowolona z pozytywnego wyniku Zobacz załącznik 880079
Pozdrawiam
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
To nie jest blada kreska GRATULACJE!!!
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Chyba jeszcze nie widzialas bladej kreski [emoji6] tu sa dwie ladne kreseczki [emoji6] gratuluje ! [emoji6]Witajcie
To mój początek z testami. Dziś wykonałam go w 30dc, cykle mam regularne 28-dniowe. Na teście zauważyłam znany już temat - blada kreska. Nie chcę niczego sobie wmawiać, poczekam jeszcze i wykonam kolejny. Nie ukrywam, że byłabym mega zadowolona z pozytywnego wyniku Zobacz załącznik 880079
Pozdrawiam
To nie prawda.
Beta hcg wytwarza sie tylko w ciąży .
znajoma tutaj z bb miala torbiel i jakos testu nie miala pozytywnego :-)
Nie wkrecaj sobie :*
Bedzie ok;*
Test jest niestety zalanyKreska czy nie kreska? Zobacz załącznik 898498
reklama
Zgadzam się. Musisz powtórzyć bo nie jest miarodajny.Test jest niestety zalany