reklama
Rozwiązanie
Tak to jest, kiedy jest robiony przed okresem hehe powodzenia, daj znać
Nie jestem lekarzem, nie powiem Ci. Może krwawienia są z niedoboru progesteronu np. Kojarzę, że jesteś na luteinie.
Jeśli pojawiła się żywo czerwona krew możesz też pojechać na IP. W szpitalach mają często lepszy sprzęt. U mnie znaleźli już 4 tygodniowy pęcherzyk w macicy, czego lekarz na badaniu w gabinecie nie miał szans dostrzec.
Jeśli pojawiła się żywo czerwona krew możesz też pojechać na IP. W szpitalach mają często lepszy sprzęt. U mnie znaleźli już 4 tygodniowy pęcherzyk w macicy, czego lekarz na badaniu w gabinecie nie miał szans dostrzec.
reklama
kasiuderka
Zaciekawiona BB
Chodzę do lekarza który przyjmuje w klinice i u siebie maja tez bardzo dobry sprzęt. No czekam do wtorku. Zobaczę.Nie jestem lekarzem, nie powiem Ci. Może krwawienia są z niedoboru progesteronu np. Kojarzę, że jesteś na luteinie.
kasiuderka
Zaciekawiona BB
Jaki powinien być progesteron? Jutro pojadę zbadać.
kasiuderka
Zaciekawiona BB
Może mam za niski progesteron pomimo luteiny dopochwowej.
Jeżeli masz krwawienie to luteina dopochwowa będzie się źle przyswajać, powinnaś mieć pod język w takim wypadku. Beta mimio wszystko słabo przyrasta, ale zrób jeszcze jedno badanie. Progesteron powinien być ponad 30 w badaniu, ale nie wiem czy jest sens to robić, bo progesteron rośnie skokowo w ciągu dobry, więc musiałabyś zrobić ze 4 badania w ciągu dwóch dni i wyciągnąć średnią żeby mieć jednoznaczny obraz.
kasiuderka
Zaciekawiona BB
To chyba ciąża pozamaciczna. Beta dziś 61, a krwawienie nadal jest.
Zgłoś sie do szpitala najlepiej bo jeszcze cos ci sie stanieTo chyba ciąża pozamaciczna. Beta dziś 61, a krwawienie nadal jest.
Może nie pozamaciczna a tylko biochemiczna. W każdym razie musisz być pod kontrolą lekarza.To chyba ciąża pozamaciczna. Beta dziś 61, a krwawienie nadal jest.
kasiuderka
Zaciekawiona BB
J
Jestem. Jutro ponowna beta i usg.Może nie pozamaciczna a tylko biochemiczna. W każdym razie musisz być pod kontrolą lekarza.
reklama
Przykro mi jeszcze jesteś na luteinie?J
Jestem. Jutro ponowna beta i usg.
W razie mocnego krwawienia lub bólu nie wahaj się, ani nie czekaj, tylko jedź na IP.