reklama
Rozwiązanie
Ten drugi wyglada jak mój pierwszy gratulacjeWitam dziewczyny,
Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda, a chciałabym prosić o ocenę
Wczoraj po południu zrobiłam test, pojawiła się po chwili lekka blada kreseczka, ledwo widoczna, ale jest, przynajmniej ja widzę i partner również. Dla pewności dziś z pierwszego moczu zrobiłam drugi test z innej firmy (pink rossmanowy, bardzo czuły) i pojawiła się dość widoczna druga kreska...
Co sądzicie, cieszyć się, czy jeszcze za wcześnie ? Dołączam zdjęcia testów...
majtaj89
Zaciekawiona BB
Tak wiem ale zważając ze to był wieczór i dlugi weekend to mogłam sobie dzwonić i robić cuda. Więc pozostała nadzieją że ten cud który sie zdarzył przetrwałSkoro powiedzieli Ci coś takiego to mogłaś zgłosić to na infolinii NFZ i złożyć skargę na lekarza, który Ci tak powiedział.
Jeśli masz wynik badania BETA HCG na poziomie powyżej 5 to nie mają prawa odmówić Ci pomocy. Możesz to również zgłosić. Ale nie zmienia to faktu, że i tak niczego na usg nie byłoby widać przy takim wyniku i jedynie mogliby powtórzyć badanie, sprawdzić przyrost i przepisać leki podtrzymujące.
reklama
A powtarzalas test ciążowy? Już powinna być druga kreska o wiele ciemniejszaTak wiem ale zważając ze to był wieczór i dlugi weekend to mogłam sobie dzwonić i robić cuda. Więc pozostała nadzieją że ten cud który sie zdarzył przetrwał
majtaj89
Zaciekawiona BB
Jutro powtorze bete bo testy apteczne pokazywały i nie pokazywały kreski wiec czekam niecierpliwie do jutraA powtarzalas test ciążowy? Już powinna być druga kreska o wiele ciemniejsza
Bo to był początek. Teraz już wszystkie powinny Ci pokazać druga ładna kreskeJutro powtorze bete bo testy apteczne pokazywały i nie pokazywały kreski wiec czekam niecierpliwie do jutra
majtaj89
Zaciekawiona BB
Nie u nas sa testy zjebane znajoma na oststnich nogach zrobiła test i nie wyszedł pozytywny hahaBo to był początek. Teraz już wszystkie powinny Ci pokazać druga ładna kreske
majtaj89
Zaciekawiona BB
Niestety odebrałam ponowny winik i niestety sie nie udalo i tym razem ;( ;(Nie u nas sa testy zjebane znajoma na oststnich nogach zrobiła test i nie wyszedł pozytywny haha
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Strasznie mi przykro Trzymaj się
Emilka1993
Zaciekawiona BB
G
gość _199
Gość
Na bank ciążaZobacz załącznik 1167990czy to może być ciaza? Drugi test zrobiłam i już nie widzę. Plusa więc nie wiem co o tym myśleć
reklama
Emilka1993
Zaciekawiona BB
Ale dziś rano powtorzylam test i nie ma już plusa.Na bank ciąża