reklama
Rozwiązanie
Ten drugi wyglada jak mój pierwszy gratulacjeWitam dziewczyny,
Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda, a chciałabym prosić o ocenę
Wczoraj po południu zrobiłam test, pojawiła się po chwili lekka blada kreseczka, ledwo widoczna, ale jest, przynajmniej ja widzę i partner również. Dla pewności dziś z pierwszego moczu zrobiłam drugi test z innej firmy (pink rossmanowy, bardzo czuły) i pojawiła się dość widoczna druga kreska...
Co sądzicie, cieszyć się, czy jeszcze za wcześnie ? Dołączam zdjęcia testów...
Nie wiem co myśleć. Na zdj tak tego nie widać ale pod światło jest blado różowa kreseczka. Jak myślicieli?
reklama
MDNMO
Fanka BB :)
Nie wiem co myśleć. Na zdj tak tego nie widać ale pod światło jest blado różowa kreseczka. Jak myślicieli?
Jest jest [emoji1319] gratuluje [emoji4] U mnie tez była blada przed terminem miesiączki.
Aga1402
Kreska ciemnieje i jak najbardziej oznacza ciaze. GratulacjeHej jestem tu nowa. . Mam pytanie czy mimo że ta kreska jest słaba oznacza ciążę ? Test u góry robiony wczoraj po południu a ten na dole dzisiaj rano z pierwszego moczu . Jutro powinnam dostać miesiączke .Zobacz załącznik 1204445
elwir.aa
Początkująca w BB
Mam taką nadzieję. od 3 lat się staramy o dziecko i była bym przeszczęśliwa gdyby się udało .Kreska ciemnieje i jak najbardziej oznacza ciaze. Gratulacje
Aga1402
Dla pewności zrob bete 8 dbaj o siebie. Trzymam kciukiMam taką nadzieję. od 3 lat się staramy o dziecko i była bym przeszczęśliwa gdyby się udało .
elwir.aa
Początkująca w BB
Dziękuję .Dla pewności zrob bete 8 dbaj o siebie. Trzymam kciuki
Fado123
Wyglada na ciazeHej jestem tu nowa. . Mam pytanie czy mimo że ta kreska jest słaba oznacza ciążę ? Test u góry robiony wczoraj po południu a ten na dole dzisiaj rano z pierwszego moczu . Jutro powinnam dostać miesiączke .Zobacz załącznik 1204445
elwir.aa
Początkująca w BB
Oby tak byłoWyglada na ciaze
reklama