reklama
Rozwiązanie
Ten drugi wyglada jak mój pierwszy gratulacjeWitam dziewczyny,
Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda, a chciałabym prosić o ocenę
Wczoraj po południu zrobiłam test, pojawiła się po chwili lekka blada kreseczka, ledwo widoczna, ale jest, przynajmniej ja widzę i partner również. Dla pewności dziś z pierwszego moczu zrobiłam drugi test z innej firmy (pink rossmanowy, bardzo czuły) i pojawiła się dość widoczna druga kreska...
Co sądzicie, cieszyć się, czy jeszcze za wcześnie ? Dołączam zdjęcia testów...
majtaj89
Zaciekawiona BB
Niestety go dzis nie ma ale byłam u położnej i kazała powtórzyć bete i leżećBardzo wczesna ciąża. Gratuluję! Proponuję pójść w trybie pilnym do gina. Przy takich plamieniach przepisują luteine. Powodzenia
reklama
Sprawdź przyrost
Odebrałam wynik no ale muszę sie oszczędzać ze wzgledu na plamienia
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Cześć dziewczyny. Mam problem w interpretacji testu, jak zwykle widzę cień cienia drugiej kreski. Pomożecie? Czy coś widać czy ja wariuje? Zobacz załącznik 1042352Zobacz załącznik 1042353
Nic nie widzę.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Odebrałam wynik no ale muszę sie oszczędzać ze wzgledu na plamienia
Pięknie, wczesna ciąża
majtaj89
Zaciekawiona BB
Tak ale brzuch boli nie samowicie i jest krwawienie bete dopiero jutro mogę sprawdzic przyrost. Boje siePięknie, wczesna ciąża
Jest różnica między krwawieniem A plamieniem a widzę że używasz tych słów na zmianeTak ale brzuch boli nie samowicie i jest krwawienie bete dopiero jutro mogę sprawdzic przyrost. Boje sie
majtaj89
Zaciekawiona BB
Tak bo raz jest to mocniejsze raz słabsze więc ciężko to jednakowo nazwać. Jedno jest pewnie ze nie wiem czego sie spodziewać i sie bojeJest różnica między krwawieniem A plamieniem a widzę że używasz tych słów na zmiane
Plamienie możesz mieć cały dzień Ale nie powinno być więcej niż tyle ile przyjmie wkładka. Tak mi na sorze tłumaczyli. Zrób na spokojnie bete i będziesz wszystko wiedziećTak bo raz jest to mocniejsze raz słabsze więc ciężko to jednakowo nazwać. Jedno jest pewnie ze nie wiem czego sie spodziewać i sie boje
reklama