reklama
Rozwiązanie
Ten drugi wyglada jak mój pierwszy gratulacjeWitam dziewczyny,
Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda, a chciałabym prosić o ocenę
Wczoraj po południu zrobiłam test, pojawiła się po chwili lekka blada kreseczka, ledwo widoczna, ale jest, przynajmniej ja widzę i partner również. Dla pewności dziś z pierwszego moczu zrobiłam drugi test z innej firmy (pink rossmanowy, bardzo czuły) i pojawiła się dość widoczna druga kreska...
Co sądzicie, cieszyć się, czy jeszcze za wcześnie ? Dołączam zdjęcia testów...
majtaj89
Zaciekawiona BB
Może coś nie tak z testem zrób dla pewności kolejny innej firmy lub betę a jak z okresem kiedy powinien być?Ale dziś rano powtorzylam test i nie ma już plusa.
reklama
G
gość _199
Gość
Ten sam test ? Pokaż ten drugi jeżeli go maszAle dziś rano powtorzylam test i nie ma już plusa.
majtaj89
Zaciekawiona BB
Dałam radę nie poddałam się obecnie jestem w 16tyg ciąży i jest wszystko ok więc jestem mega szczęśliwaStrasznie mi przykro Trzymaj się
Emilka1993
Zaciekawiona BB
Wyrzucilam. Ale był negatywny. Może zrobię jesscze jeden? Dziwne bo wczoraj robiłam i widzę tego olisaTen sam test ? Pokaż ten drugi jeżeli go masz
Wyrzucilam. Ale był negatywny. Wczoraj jak robiłam faktycznie widoczny jest ten plus a dziś już negatywny. Może zrobić jeszcze raz?Ten sam test ? Pokaż ten drugi jeżeli go masz
Emilka1993
Zaciekawiona BB
Jestem za granicą nie jest tak łatwo dostać się do lekarza jeszcze ten korona.. 1 dzień spóźnienia.a od dłuższego czasu nie spóźniał mi sięMoże coś nie tak z testem zrób dla pewności kolejny innej firmy lub betę a jak z okresem kiedy powinien być?
G
gość _199
Gość
To widzę podobne straty i teraz jesteśmy podobnie w ciąży. Trzymam za nas kciukiDałam radę nie poddałam się obecnie jestem w 16tyg ciąży i jest wszystko ok więc jestem mega szczęśliwa
Zrób jeszcze raz, tak najlepiej. Może z innej firmy. Mi pinki z Rossmana wychodziły kilka dni przed okresem.Wyrzucilam. Ale był negatywny. Może zrobię jesscze jeden? Dziwne bo wczoraj robiłam i widzę tego olisa
Wyrzucilam. Ale był negatywny. Wczoraj jak robiłam faktycznie widoczny jest ten plus a dziś już negatywny. Może zrobić jeszcze raz?
Emilka1993
Zaciekawiona BB
Ten test zrobiłam wczoraj i widać plusa. Powtorzylam test dziś rano i test wyszedł negatywnie. Poczekam jeszcze parę dniJeden dzień to tak naprawdę nic tym bardziej że testy wychodzą Ci różne o ile dobrze zrozumiałam to kreska znikła więc może być jakaś reakcja odczekaj kilka dni i jak @ się nie pojawi powtórz test
majtaj89
Zaciekawiona BB
To widzę podobne straty i teraz jesteśmy podobnie w ciąży. Trzymam za nas kciuki
Gratuluję
reklama
Zrobilam test maz i wszyscy mówią zebym nie cieszyła sie za bardzo a jakie jest wasze zdanie?Zobacz załącznik 1041485Zobacz załącznik 1041486Zobacz załącznik 1041486
Załączniki