reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Białystok i okolice

reklama
Dziewczyny, a co powiecie na temat prof. Knappa? ten starszy, nie syn. Mam umówiona wizytę u niego. Ostatnio byłam w Bocianie u Grygoruka i ten od razu mnie chciał na in vitro kierować.

Dziewczyny, a co powiecie na temat prof. Knappa? ten starszy, nie syn. Mam umówiona wizytę u niego. Ostatnio byłam w Bocianie u Grygoruka i ten od razu mnie chciał na in vitro kierować.
Też byłam w Bocianie u Kucia i też na pierwszej izycie kierował na in vitro nawet nie robił mi badań tylko nasienie męża I stwierdził że jedyną dla nas szansą na posiadanie dziecka jest in vitro tylko dwa promile szansy na naturalne poczęcie A obecnie mam synka j to naturalnie poczętego bez wizyt w Bocianie czyli wg mnie to wyciąganie kasy

Stary Knapp, byłam u Niego w LuxMed, niezbyt diagnozowal mój przypadek, tylko wypisal leki, bez badania i do widzenia. Natomiast młody Paweł Knapp, jest lekarzem ginekologiem onkologiem, jestem jego pacjentka, jest świetny, posiada ogromną wiedzę i stosuje nowoczesne metody badań. Np. Zamiast wycinania, to usuwanie laserem itp.

Zależy też od przypadku, z jakim idziesz do lekarza. Może w tym celu Knapp (stary) jest dobry:-)

Stary Knapp, byłam u Niego w LuxMed, niezbyt diagnozowal mój przypadek, tylko wypisal leki, bez badania i do widzenia. Natomiast młody Paweł Knapp, jest lekarzem ginekologiem onkologiem, jestem jego pacjentka, jest świetny, posiada ogromną wiedzę i stosuje nowoczesne metody badań. Np. Zamiast wycinania, to usuwanie laserem itp.
A żeby było smieszniej od badania piersi mam jeszcze innego lekarza...😂 więc chyba wybor lekarza zależy od indywidualnej osoby i jego przypadku😊

Miało być nie badań, leczenia*

Dziewczyny, a zapytam z innej dziedziny...mam pozostałości po makijazu permamentnym, jeden raz robilam, tak delikatnie, jednak barwnik w kilku miejscach zostal. Chcialabym go się pozbyć.
Czy usuwalyscie makijaż permamentny? Jeśli tak, to bardzo proszę o namiary...:-)

Witam Może macie namiar na dobrego fizjoterapeutę niemowlęcego w Białym może być prywatnie bo mój upodobał sobie jedną stronę I tylko w nią przekręca główkę szczególnie jak leży na brzuszku a pediatra nie widzi w tym problemu- brakuje mi słów

reklama
Do góry