Ma odbierać mój poród. Możesz jednak napisać coś więcej? Może być na privA ja nie polecam Karwowskiego. Na własnej skórze przekonałam się o jego niekompetencji.. Ale wybaczcie - nie chcę tego publicznie wyciągać. Może u niego jest dobrze, jak jest wszystko dobrze...
reklama
@dory Nie napiszę, bo nie chcę Cię martwić. Ale mam nadzieję, że w Twoim przypadku nie będzie żadnych komplikacji i wszystko będzie dobrze. Nic strasznego się nie stało, ale co się nacierpiałam - to moje.
Co do tego jak wygląda obecnie - wczoraj jak byłam na wizycie wisiały kartki, że nie może być osób towarzyszących i odwiedzających - więc podejrzewam, że w razie czego dziewczyny rzeczy przekazują.
Co do tego jak wygląda obecnie - wczoraj jak byłam na wizycie wisiały kartki, że nie może być osób towarzyszących i odwiedzających - więc podejrzewam, że w razie czego dziewczyny rzeczy przekazują.
Truskawka11
Fanka BB :)
Dory, a chodzisz/chodziła do Niego na wizyty? Przyjmował moje 2 porodu i jest taki sam jak na wizytach...:-)Ma odbierać mój poród. Możesz jednak napisać coś więcej? Może być na priv
Ja .miałam w grudniu CC u Arciszewskich test covid robisz kilka dni wcześniej prywatnie ważny jest tydzień nie ma odwiedzin ale opieka jest super pielęgniarki i położne są na każdą zawołanie I pomagają przy maluszku po 48h wychodzisz do domu tata dostarcza nosidelko I ktoś Cię wyprowadza bo niestety nikt nie może wejść Jak coś szczególnie Cię interesuje to pytaj? Moja cesarke robił Lipski I nie byla planowanaDziewczyny, jak wygląda teraz cesarka w Arciszewskich? Jak to dokładnie z tym testem jest? Ktoś coś wie?
Ależ napisz proszę, bo ja mam innego prowadzącego, ale chciałam rodzic u niego. Mogę się nie zdecydować@dory Nie napiszę, bo nie chcę Cię martwić. Ale mam nadzieję, że w Twoim przypadku nie będzie żadnych komplikacji i wszystko będzie dobrze. Nic strasznego się nie stało, ale co się nacierpiałam - to moje.
To znaczy taki super śmieszny? A ten drugi poród był jakoś niedawno?Dory, a chodzisz/chodziła do Niego na wizyty? Przyjmował moje 2 porodu i jest taki sam jak na wizytach...:-)
Czyli nawet mąż nie zobaczy dziecka aż do wyjścia?Ja .miałam w grudniu CC u Arciszewskich test covid robisz kilka dni wcześniej prywatnie ważny jest tydzień nie ma odwiedzin ale opieka jest super pielęgniarki i położne są na każdą zawołanie I pomagają przy maluszku po 48h wychodzisz do domu tata dostarcza nosidelko I ktoś Cię wyprowadza bo niestety nikt nie może wejść Jak coś szczególnie Cię interesuje to pytaj? Moja cesarke robił Lipski I nie byla planowana
Niestety ale zawsze możesz wysłać zdjęcieCzyli nawet mąż nie zobaczy dziecka aż do wyjścia?
reklama
Truskawka11
Fanka BB :)
Hehehe dokładnie taki...:-) dla mnie ten lekarz ma fajne poczucie humoru, czasami moze specyficzne, ale mi odpowiada:-) i widzę, że chyba Tobie również?:-))To znaczy taki super śmieszny? A ten drugi poród był jakoś niedawno?
Trzeci porod, był niecałe 2 lata temu, ale od wielu lat jestem dr pacjentka:-)