reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Białystok i okolice

A ja nie polecam Karwowskiego. Na własnej skórze przekonałam się o jego niekompetencji.. Ale wybaczcie - nie chcę tego publicznie wyciągać. Może u niego jest dobrze, jak jest wszystko dobrze...
Ma odbierać mój poród. Możesz jednak napisać coś więcej? Może być na priv :(

reklama
Dziewczyny, jak wygląda teraz cesarka w Arciszewskich? Jak to dokładnie z tym testem jest? Ktoś coś wie?

@dory Nie napiszę, bo nie chcę Cię martwić. Ale mam nadzieję, że w Twoim przypadku nie będzie żadnych komplikacji i wszystko będzie dobrze. Nic strasznego się nie stało, ale co się nacierpiałam - to moje.
Co do tego jak wygląda obecnie - wczoraj jak byłam na wizycie wisiały kartki, że nie może być osób towarzyszących i odwiedzających - więc podejrzewam, że w razie czego dziewczyny rzeczy przekazują.

Dziewczyny, jak wygląda teraz cesarka w Arciszewskich? Jak to dokładnie z tym testem jest? Ktoś coś wie?
Ja .miałam w grudniu CC u Arciszewskich test covid robisz kilka dni wcześniej prywatnie ważny jest tydzień nie ma odwiedzin ale opieka jest super pielęgniarki i położne są na każdą zawołanie I pomagają przy maluszku po 48h wychodzisz do domu tata dostarcza nosidelko I ktoś Cię wyprowadza bo niestety nikt nie może wejść Jak coś szczególnie Cię interesuje to pytaj? Moja cesarke robił Lipski I nie byla planowana

@dory Nie napiszę, bo nie chcę Cię martwić. Ale mam nadzieję, że w Twoim przypadku nie będzie żadnych komplikacji i wszystko będzie dobrze. Nic strasznego się nie stało, ale co się nacierpiałam - to moje.
Co do tego jak wygląda obecnie - wczoraj jak byłam na wizycie wisiały kartki, że nie może być osób towarzyszących i odwiedzających - więc podejrzewam, że w razie czego dziewczyny rzeczy przekazują.
Ależ napisz proszę, bo ja mam innego prowadzącego, ale chciałam rodzic u niego. Mogę się nie zdecydować :)

Ja .miałam w grudniu CC u Arciszewskich test covid robisz kilka dni wcześniej prywatnie ważny jest tydzień nie ma odwiedzin ale opieka jest super pielęgniarki i położne są na każdą zawołanie I pomagają przy maluszku po 48h wychodzisz do domu tata dostarcza nosidelko I ktoś Cię wyprowadza bo niestety nikt nie może wejść Jak coś szczególnie Cię interesuje to pytaj? Moja cesarke robił Lipski I nie byla planowana
Czyli nawet mąż nie zobaczy dziecka aż do wyjścia? :(

reklama
To znaczy taki super śmieszny? :p A ten drugi poród był jakoś niedawno?
Hehehe dokładnie taki...:-) dla mnie ten lekarz ma fajne poczucie humoru, czasami moze specyficzne, ale mi odpowiada:-) i widzę, że chyba Tobie również?:-))
Trzeci porod, był niecałe 2 lata temu, ale od wielu lat jestem dr pacjentka:-)

Do góry