reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Białystok i okolice

reklama
Gratulacje ciąży 😘 jak znosisz upały? Jak mogę spytać gdzie prowadzisz ciążę ? Pozdrawiam 😁
Dziękuje 🥰 nie mogę narzekać, ciąże znoszę ogólnie dobrze, upały... Hmmm.. Oprócz tego że ciągle mi gorąco i męczy mnie zgaga to jest dobrze😉to moja druga ciąża🙂 mam już syna, który niedługo skończy 8lat🙂 a ciazę prowadzę na Parkowej. A Ty? W którym tygodniu jesteś?

Dziękuje 🥰 nie mogę narzekać, ciąże znoszę ogólnie dobrze, upały... Hmmm.. Oprócz tego że ciągle mi gorąco i męczy mnie zgaga to jest dobrze😉to moja druga ciąża🙂 mam już syna, który niedługo skończy 8lat🙂 a ciazę prowadzę na Parkowej. A Ty? W którym tygodniu jesteś?
W 16 . Tez mam syna ale ma trochę więcej niż 3 lata ja teraz chodzę do Gacuty młodszej. A co teraz mieszka w Twoim brzuszku? Ja z synem też miałam okropna zgagę pomagały tylko płatki migdałów mielić w buzi i ten sok jakby wyciągać.

W 16 . Tez mam syna ale ma trochę więcej niż 3 lata ja teraz chodzę do Gacuty młodszej. A co teraz mieszka w Twoim brzuszku? Ja z synem też miałam okropna zgagę pomagały tylko płatki migdałów mielić w buzi i ten sok jakby wyciągać.
To również gratuluje🥰 u mnie znów będzie syn😉a u Ciebie? Mi pomaga mleko 😅ale i tak nie na długo, może spróbuje te płatki.. Dzięki za podpowiedź 😉

reklama
To również gratuluje🥰 u mnie znów będzie syn😉a u Ciebie? Mi pomaga mleko 😅ale i tak nie na długo, może spróbuje te płatki.. Dzięki za podpowiedź 😉
U mnie niby dziewczynka jak ciążę planowałam to patrzyłam na chiński kalendarz ale to bardziej zabawa chodź jeszcze wcześnie u mnie czekam do połówkowych czy nic tam nie wyrośnie haha gdzie planujesz rodzic?

Do góry