reklama
asia333podlasie
Fanka BB :)
Witamy chodź tu jakoś cisza jesteś w ciąży czy dopiero w planach?witam sie i ja, Bialystok-Dziesieciny
Witam I pozdrawiam Milo jest jak pojawia się ktoś z naszych stron Razemzawsze raźniejwitam sie i ja, Bialystok-Dziesieciny
Rudaa94
Oczywiscie ze razniej
Witam I pozdrawiam Milo jest jak pojawia się ktoś z naszych stron Razemzawsze raźniej[emoji1]
asia333podlasie
Gratulacje ciąży jak znosisz upały? Jak mogę spytać gdzie prowadzisz ciążę ? PozdrawiamCzesc dopiero na Was trafiłam jestem w 34tyogdniu ciąży też Białystok
Dziękuje nie mogę narzekać, ciąże znoszę ogólnie dobrze, upały... Hmmm.. Oprócz tego że ciągle mi gorąco i męczy mnie zgaga to jest dobrzeto moja druga ciąża mam już syna, który niedługo skończy 8lat a ciazę prowadzę na Parkowej. A Ty? W którym tygodniu jesteś?Gratulacje ciąży jak znosisz upały? Jak mogę spytać gdzie prowadzisz ciążę ? Pozdrawiam
asia333podlasie
W 16 . Tez mam syna ale ma trochę więcej niż 3 lata ja teraz chodzę do Gacuty młodszej. A co teraz mieszka w Twoim brzuszku? Ja z synem też miałam okropna zgagę pomagały tylko płatki migdałów mielić w buzi i ten sok jakby wyciągać.Dziękuje nie mogę narzekać, ciąże znoszę ogólnie dobrze, upały... Hmmm.. Oprócz tego że ciągle mi gorąco i męczy mnie zgaga to jest dobrzeto moja druga ciąża mam już syna, który niedługo skończy 8lat a ciazę prowadzę na Parkowej. A Ty? W którym tygodniu jesteś?
To również gratuluje u mnie znów będzie syna u Ciebie? Mi pomaga mleko ale i tak nie na długo, może spróbuje te płatki.. Dzięki za podpowiedźW 16 . Tez mam syna ale ma trochę więcej niż 3 lata ja teraz chodzę do Gacuty młodszej. A co teraz mieszka w Twoim brzuszku? Ja z synem też miałam okropna zgagę pomagały tylko płatki migdałów mielić w buzi i ten sok jakby wyciągać.
reklama
asia333podlasie
U mnie niby dziewczynka jak ciążę planowałam to patrzyłam na chiński kalendarz ale to bardziej zabawa chodź jeszcze wcześnie u mnie czekam do połówkowych czy nic tam nie wyrośnie haha gdzie planujesz rodzic?To również gratuluje u mnie znów będzie syna u Ciebie? Mi pomaga mleko ale i tak nie na długo, może spróbuje te płatki.. Dzięki za podpowiedź