reklama
Mała Rybka
Fanka BB :)
Hej hej jestem z Białegostoku syn 10lat ja obecnie 31 tydz ciąży
Halo halo Białystok [emoji16]?
asia333podlasie
Hej to już końcówka super gdzie prowadzisz ciążę?Hej hej jestem z Białegostoku syn 10lat ja obecnie 31 tydz ciąży
Mała Rybka
Prowadzi mnie Ewa Nowak A z racji wieku badania w Mastermedzie mi przysługują
Hej to już końcówka [emoji3] super gdzie prowadzisz ciążę?
Mała Rybka
W dobie koronawirusa za bardzo nie jestem zadowolona z opieki ciążowej ani tu ani tu. W pierwszej ciąży było zupełnie inaczej i u t3j samej doktór A różnica kolosalna
Prowadzi mnie Ewa Nowak A z racji wieku badania w Mastermedzie mi przysługują
asia333podlasie
To chyba wszędzie przez tego wirusa tak jest. Z jakiego osiedla jesteś? Jak znosisz te upały? Ja mam w domu 3 latka a teraz dopiero 14 tydzW dobie koronawirusa za bardzo nie jestem zadowolona z opieki ciążowej ani tu ani tu. W pierwszej ciąży było zupełnie inaczej i u t3j samej doktór A różnica kolosalna
Mała Rybka
Ja jestem z Zawad . Upały znoszę super. Zawsze uwielbiałam. Gożej jak pada deszcz to tragedia wtedy puchne oni siedzieć ni stac miejsca są nie znajdę i wtedy siły brak
To chyba wszędzie przez tego wirusa tak jest. Z jakiego osiedla jesteś? Jak znosisz te upały? Ja mam w domu 3 latka a teraz dopiero 14 tydz
asia333podlasie
To tylko pozazdrościć bo u mnie jeszcze brzucha brak a tak jakoś się mecze i wogole. Gdzie będziesz rodzic już wiesz? I czy już wybrałaś imię?Ja jestem z Zawad . Upały znoszę super. Zawsze uwielbiałam. Gożej jak pada deszcz to tragedia wtedy puchne oni siedzieć ni stac miejsca są nie znajdę i wtedy siły brak
reklama
Mała Rybka
Nie ma co zazdrościć. Przez parę mcy leżałam i płakałam w poduszkę z bezsilności. Jedyną aktywność dojście do toalety było. Tak źle tą ciążę przechodzę. Teraz z kolei rak dziecko uciska że ręce nogi odbiera . Rodzić będę państwowo. A imię mój syn wybrał bo jest przecież starszym bratem A to zobowiązuje!To tylko pozazdrościć bo u mnie jeszcze brzucha brak a tak jakoś się mecze i wogole. Gdzie będziesz rodzic już wiesz? I czy już wybrałaś imię?