reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Białystok i okolice

reklama
Kochana ja nie bardzo z czasem stoje[emoji17]. Mam tak zapalony tydzień że na spacery tylko po osiedlu się wybieram A mieszkam w kleosinie także daleko

W dobie koronawirusa za bardzo nie jestem zadowolona z opieki ciążowej ani tu ani tu. W pierwszej ciąży było zupełnie inaczej i u t3j samej doktór A różnica kolosalna
To chyba wszędzie przez tego wirusa tak jest. Z jakiego osiedla jesteś? Jak znosisz te upały? Ja mam w domu 3 latka a teraz dopiero 14 tydz

Ja jestem z Zawad . Upały znoszę super. Zawsze uwielbiałam. Gożej jak pada deszcz to tragedia wtedy puchne oni siedzieć ni stac miejsca są nie znajdę i wtedy siły brak
To tylko pozazdrościć bo u mnie jeszcze brzucha brak a tak jakoś się mecze i wogole. Gdzie będziesz rodzic już wiesz? I czy już wybrałaś imię?

reklama
To tylko pozazdrościć bo u mnie jeszcze brzucha brak a tak jakoś się mecze i wogole. Gdzie będziesz rodzic już wiesz? I czy już wybrałaś imię?
Nie ma co zazdrościć. Przez parę mcy leżałam i płakałam w poduszkę z bezsilności. Jedyną aktywność dojście do toalety było. Tak źle tą ciążę przechodzę. Teraz z kolei rak dziecko uciska że ręce nogi odbiera . Rodzić będę państwowo. A imię mój syn wybrał bo jest przecież starszym bratem A to zobowiązuje!

Do góry