dzięki za kciuki... teraz napewno mi się przydadzą... jutro(no już dziś) ide do nowego gina... zobaczymy co powie... mam zamiar odrazu zrobić USG... licze że mi pomoże.. i już niedługo tez będę miała brzuszek.. (ja go mam i bez ciązy...hihi)axxa to trzymam kciuki i w razie czego gorąco kibicuje...
reklama
tuśka21
Fanka BB :)
no odchorowalm swoja @ ... tragedia normalnie - musze sie wybrac do gin, cos chyba nie za dobrze ze mna sie dzieje ... :-[
no mnie dzis ewa jak nie doprowadzid o szalu to moze nie zwarjuje i nie trafie do choroszczy .... : :-[
zeby jej wychodza i normalnie mam jej marudow dosc .... ehh ale tak mi jej zal ...
no mnie dzis ewa jak nie doprowadzid o szalu to moze nie zwarjuje i nie trafie do choroszczy .... : :-[
zeby jej wychodza i normalnie mam jej marudow dosc .... ehh ale tak mi jej zal ...
to juz niedługo... jeszcze pare godzinek...no i czekam na Ciebie axxa - tzn. czekamy Ja i EWUNIA
tuśka21
axxa pisze:to juz niedługo... jeszcze pare godzinek...
jupi jupi jupi ;D ;D ;D ;D ;D ;D
tuśka21
jus20sto pisze:jak tam spotkanie przebiegło.....??
a super super super ... a kiedy ty dołaczysz donasze gorna ???
jus20sto pisze:No dziewczynki chwalic się jak tam spotkanie przebiegło.....??
super.. tak jak przewidywałam Tusia jest bardzo fajną babeczką... i do tego ma superową córunię...
no własnie jus20sto kiedy spotkanie w wiekszym gronie?....
tuśka21
axxa ja juz niemoge sie doczekac naszego kolejnego spotkania - a najbardziej wiosny i polatuszek gdzie to tu to tam - albo wyskok na piffko ... heheh
Jus20sto czekamy na powiekszenie sie grona spotykaczek
P.S axxa z Ciebie tez super rowna babeczka
Jus20sto czekamy na powiekszenie sie grona spotykaczek
P.S axxa z Ciebie tez super rowna babeczka
reklama
Myslicie ze ja mam czas po forach latac? Axxa i inne kobiety- kiedy wy gotujecie, pieczecie sprzatacie? jak wyskrobie sobie wolna godzinke to maluch nie laskawy posiedziec spokojnie... ;D teraz pisze na tym ze nie powiem jakim laptopie bez polskich znakow, a noga kolysze malego... ;D A tak serio to i tak jestem nalogowiec, codzien sprawdzam komputer i mezowi opowiadam co napisalyscie. Wszyscy w domu znaja wasze nicki. najbardziej Just podziwiam, ze nie zalamala sie z kolejna ciaza. Strasznie nie chcialabym teraz kolejnej...inna sprawa ze balabym sie, bo poprzednie byly zagrozone, a najmniejszy moj skarb urodzil sie dramatycznie, w zamartwicy i z 3 punktami...Co prawda Lenczewski radzil mi spirale ale nie moglsbym z powodu przekonan...Polozna namawiala mnie na podwiazanie jajnikow- tez nie zdecydowalam sie...Boje sie takich radykalnych rzeczy. Wiec na razie karmie piersia i nie mam okresu, a co potem...odwieczny babski problem.
;D
No dobra. A co do robienia na co dzien, jak wspominaloam gdzies ucze w szkole polskiego od 7 lat, a wczesniej 3 lata pracowalam jako instruktor teatru w domu kultury. A teraz cudowny macierzynski urlopik. Co dzien pieke ciasto, slowo honoru. I czytam jak szalona. Mam mnostwo ksiazek w bibliotece domowej i mnostwo ebookow...mnostwo plyt...starocie takie lubie, lekki jazzik, swing, Nat King Cole'a, kraine lagodnosci, irlandzkie klimaty...