monika_ste
Zaciekawiona BB
Hej, ujawniam się. Jakieś przyszłe mamy z białego i okolic? Ja jestem w 5 miesiącu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby się odrodził - fajnie kiedyś było
Hej, ja nie staraczka bo obecnie 28 tcHej Dziewczyny. Jest tutaj jakas staraczka? Lecze się w Krio aktualnie...
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
No to gratuluje! No my walczymy już od 5 lat. Teraz czeka nas transfer we wtorek, a jest to nasze 6 podejscie. Nam nie udało się jeszcze ani razu osiągnąć ciąży. Komoreczki w pewnym momencie przestają się dzielić i koniec zabawy...Hej, ja nie staraczka bo obecnie 28 tc
Długo się już starasz? Ja w sumie 2 lata.. Po drodze miałam dwie straty, później pół roku "walki" i przywrócenie ograniznu do normalności i ostatecznie w brzuchu rośnie nam Tymon.
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
I tak źle i tak nie dobrze.. U nas po drugiej stracie w badaniach wyszła mutacja w genach, od samego początku jestem na lekach i zastrzykach.No to gratuluje! No my walczymy już od 5 lat. Teraz czeka nas transfer we wtorek, a jest to nasze 6 podejscie. Nam nie udało się jeszcze ani razu osiągnąć ciąży. Komoreczki w pewnym momencie przestają się dzielić i koniec zabawy...
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
U nas nasienie jest bardzo zle więc jak odpuścimy to nic się dalej nie zmieni... Pozostaje tylko nadzieja na in vitro. Nie damy rady na więcej programow więc to nasza ostatnia szansa teraz... Nie nastawia się tak jak do tej pory to miało miejsce ale jestem dobrej myśliI tak źle i tak nie dobrze.. U nas po drugiej stracie w badaniach wyszła mutacja w genach, od samego początku jestem na lekach i zastrzykach.
Może to marne pocieszenie ale znajoma po 13 latach starań w końcu opuściła.. I niespodziewanie zaszła w ciążę! Jej córka ma już kilka latek Życzę dużo, dużo dobrego, niech marzenie się spełni! Trzymam kciuki!
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom