reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Białystok i okolice

wzruszyłam sie... wogóle ostatnio często płacze... i z radosci... i ze smutku... i ze wzruszenia.....
Kalina pisze:
Na wieczornym niebie
wolno gaśnie ostatnia jaskółka,
a moje myśli są spokojne i dobre.

reklama
sobaota aktualna, jak najbardziej... ale przerażenie mnie ogarnia jak ja Was ugoszczę....mi takie wspaniałosci nie wychodzą :-[

Żużaczku nie pamiętasz na jakim wątku pisałyśmy o haftowaniu? Tam ejdna z dziewczyn miała badzo fajne wzory, chciałabym je ściągnąć :laugh: ;). Może wychawtuję coś na 1 urodzinki mojej siostrzenicy (6.05.)?

NO WIESZ GDZIE.
W kuchni.
Juz wynurzyłam sie.Po imprezce. mama dzis wpadła i wszystko pozmywała.
Nie ma to jak sobie dobrze życie zorganizować. ;)
Koleżanki były...smiechu mnóstwo...wszystkie po kolei opowiadały jak rodziły, a mój mąz siedział w tle na kanapie i zwijal się ze smiechu na takie np. hasła: No i wiesz, przychodzi lekarz wkłada ręke i mówi ma pani 5 cm rozwarcia pakowac torby na porodówkę...
Ogólnie było sympatycznie...8 miesięcy temy bylam w pracy...chyba juz chce mi się troszeczkę. ;)

Mania chyba poszła rodzić...Manieczka napisz, poszlas czy nie?
Just urodziła....jak sobie mysle o rodzeniu to łzy mi w oczach stają...kobiety sa takimi męczennicami!
Jak urodziłam Maćka to sobie uroczyście powiedziałam: nigdy więcej!
jak urodziłam dawida też sobie tak powiedziałam.
I jak urodziłam Jonatana, to juz sobie obiecałam, ze nigdy więcej...
Jak to jest, że amnezja czlowieka dopada i znowu sie na to decyduje?
Chyba jakas chemia....Te małe łapki, najdroższe na świecie, pulchniutkie, aksamitne policzki, glosik jak u małego ptaszka, takie gru, gru, no to chyba człowieka tak rozstraja....
Normalnie ide wycalowac mojego skarba. Az mnie w dołku ściska!

img03812tz.jpg

Jestem jestem i rodzić nie poszłam :(. Wczoraj Was nie było, nie miałam do kogo się odezwać to haftowałam cały dzień, dziś zostało mi tylko tło i misio skończony. Tak się napaliłam, że planuję coś na 1 urodzinki Lence wyszyć , tylko nie mam pojęcia co, moż ecos doradzicie? Może macie jakieś hafty. N apytanie ludzi co robię mówię , haftuje , a oni CO WYMIOTUJESZ TYDZIEN PRZED PORODEM???? ;D ;D ;D ;D. A pzrecież mi chodzi o HAFTOWANIE (HIHIHIHIHHI) :laugh:. w PIĄTEK DO GINA, CIEKAWE CO POWIE? ::)
.png

A ja przeglądam fotki dzieciaków...to mój średni synek jak mial 3 latka..miał takie boskie loki....

d19vr.jpg

d52fb.jpg

To wyżej to jak miał 5 lat... a to ja z mama. Podobne jestesmy, co?

mamaija4hg.jpg

reklama
bardzo podobne...My z mama mamy tak identyczne głosy, że nawet moj ojciec sie myli ;D

Loczki... cherubiniatko takie :laugh:

Do góry