reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Białystok i okolice

reklama
kalina to sie bardzo zgadazamy, ja na wątku sierpniówek własnie rozmawiam o moim domku.....podobnymi słowy

Żużaczku, mój mąż pochodzi z Bielska, jeździmy tam czasami do teściowej (dzięki Bogu że trylko czasami :p). Zazdroszczę Wam, ż ebędziecie mieli swój domek, my też byliśmy napaleni, ale po podliczeniu kosztów zwątpiliśmy i wylądowaliśmy w bloku z płyty na 4 piętrze. Cóż palił nam się grunt pod nogami, a nie było za bardzo z czego wybierać. Pozdrawiam - M.

mania a w którym tygodniu ciązy jestes, bo nie masz suwaczka?
My będziemy ieszkac na Jarzebionowej (w strone Kleszczeli)

Kalina-a ja właśnie mam gust "babeczki" minimalizm z funkcjonalizmem, sama mam podobnie minimalistycznie urządzoną kuchnię
piękne wnętrza i sporo pomysłów do ściągnięcia

babeczka-pewnie że fajna stronka i naprawdę wszystko to co lubie i co mi się podoba, mam taki sam stosunek do takich kuchni, gdzie wszystkiego naściskane, na ludowo. Twoja stronka akurat mi bardzo się podoba, mamy widocznie taki sam gust.

Jestem w 36 tygodniu, to już końcówka. Dlatego tak strasznie się boję o moje maleństwo, a moja ginka jakoś specjelnie się nie przejmuje. Pozdrawiam - M.
.png

reklama
Do góry