reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Białystok i okolice

Biedna, biedna Tuśka...nie martw się, to jednorazowe wyskoki bluesa babowego.Jutro wszystko bedzie lepsze i jaśniejsze...Jak mawiał poeta Aragon" idzie noc, wszędzie wilki zwątpienia"...
Usmiech, przytul dzidzie i spij słodko.

reklama
Kalina dzieki za pocieche - Boze zebym chodz mila jaks kumpelke u siebie na osiedlu - a to ciagle sama zwariowac mozna .... na tych wysrankach zeby nie nasze kochane forum bb to wogole bym zdziczala hheh

Witam w Nowym Roku :)

Byłam wczoraj u gina, mała rośnie, ma już 2011 g
Poród coraz bliżej, Arciszewski uśmiechnął się i na do widzenia powiedział może i zimno na podwórku, ale u Pani coraz cieplej się robi :D

Mała przez całe usg wystawiała jęzora i dłubała w nosie :D

a jak sam doktor Arciszewski-chyba u niego prowadzisz ciążę? Polecano Lenkiewicza, ja jeszcze nie byłam u nich i niem na kogo się zdecydować.

Widze, ze w Bialymstoku Arciszewski dobra opinia sie cieszy. CZytalam rowniez gdzies indziej na tym samym forum, ze kobietki u Arciszewskiego ciaze prowadzily. JA zaczelam do niego chodzic zw drugiej ciazy, ktora poronilam, i pomimo iz wiem, ze jak mialam poronic to niewazny lekarz-i tak i tak bym poronila, ale wspomnienie zostalo i od tej pory nawet jedna noga tam nie bylam w klinice. Ale pamietam ze obsluga byla, jak sie patrzy.
DZiewczyny trzymajcie sie zdrowo:) ide spac.

Tak, ciąże prowadzi Arciszewski, ale kobitki na forum zachwalają również Lencewicza (chyba takie jego nazwisko)
Podczas badań prenatalnych, dr Święc, który również tam pracuje robił mi te badania, no i nie powiem żebym była z tej wizyty zadowolona, przestraszył mnie strasznie.
Tego samego dnia umówiłam się na pózny wieczór z Arciszewskim, uspokajał mnie, ściągnął jeszcze raz Lemancewicza aby powtórzył niektóre pomiary po Święccu i wyszły o wiele mniejsze, ale żebym była spokojna na 100 % w ciągu dwóch dni umówił mi z dr Roszkowskim z Wawy.

Ogólnie to jestem zadowolona z niego :)
A do Święca mam uraz :(

dzieki martuśka, dzięki. Wybiorę chyba tego Lenkiewicza, w lutym do nich pojadę to Wam powiem jak było.

czesc dziewczyny - podsylam posta z nowymi foteczkami ewuni

chwale sie moja coreczka ukochana i mezulkiem hehehe ;)

pozdrawiam Was serdecznie

szoker10pb.jpg

reklama
Do góry