reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Białystok i okolice

A ja jestem z Suchowoli:) CZesc dziewczyny, wlasnie znalazlam ten watek. Jetsem z Suchowoli, ale przez ostatnie 8lat uczylam sie a potem pracowalam w Bialymstoku:) Tuska a ja mieszkalam na TBSach, czyli blisko Auchan. Pisalas , ze masz tam blisko. Poza tym Zwyciestwa jest mi bliskie bo tam w internacie w wieku 15lat:) mieszkalam i 5 lat w "mleczaku"sie uczylam, no i Berlinga ...2lata z tesciowka(ale byla, juz jestem po rozwodzie) a teraz mieszkam juz od czerwca w Londynie z mezem, jestem swieza mezatka i przyszla mama2w1:)
ja tesciowa mam w Pakistanie, nawet osobiscie jej nie znam, ale poznamy sie w marcu prawdopodobnie.MAm za to takie sobie wsponienia z tesciowa Nr 1 . ;D
A tak poza tym?Jetsem dzis zla na ludzi, z ktorymi mieszkamy, bo nikt nie chce sprzatac i tylko ja z bratem sprzatamy(mieszkamy na stancji w 7osob, ja+maz+brat+4wynajmujacych jeszcze). Jest wspolna kuchnia , lazienka, toaleta i korytaz i kazdy olewa. MAz juz z nimi rozmawial 5tysiecy razy na temat sprzatania, ale nie pomaga. Wczoraj ugotowalam na dwa dni ;D a dzis juz nic nie ma bo zjedli. :mad: :mad: :mad: jaka ja jestem zlaaaaaaaaaa. Wychodzi na to,z e mi sie przyjdzie pogadac z nimi. Ach co bedzie to bedzie, najgorsza sytuacja jaka przewiduje?wypad za drzwi, starczy uzerania sie. Oni sa normalnie jakby tesciowa!Podobne emocje wywoluja :mad: brrrrrr
jaka ja zla jestem.

reklama
jfuoi8.jpg

no axxa to nie było skierowane do was tylko chciałam powiedzieć że w domu nie mam się do kogo odezwać...mąż w pracy a ja cały dzień z małą siedze ....no pozostaje mi teściowa...brr fuj zły pomysł...dlatego cieszę się że jest forum i wy i moge sobie pogadac z wami ot co!!

reklama
axxa pisze:
gadajcie babeczki gadajcie
hmmm... nareszcie (narazie i nie wiem na jak długo) pokonałam teściową... i w domu zapanował spokój i harmonia...:)

tez bym tak chciała choc niewiedzieć czemu od świat baby jagi u mnie nie było...a dziś był za to teściu i wiecie co obraził się na nas...a wiecie za co??
andrzej mu zwrócił uwage że buty zdejmuje sie w przedpokoju bo wlazł z mokrymi buciorami aż w pokój a później to ja musze na kolanach podłogi i dywany szorować....

Do góry