reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Białystok i okolice

andrzej mu zwrócił uwage że buty zdejmuje sie w przedpokoju bo wlazł z mokrymi buciorami aż w pokój a później to ja musze na kolanach podłogi i dywany szorować....
ja na szczęscie teścia nie mam... a zgredek do mnie nie przychodzi... załatwiłam to sobie juz troszkę czasu temu...hihi..
ale i tak potrafi w..ć telefonicznie albo przekazując przez Adama...

reklama
no przynajmniej z tesciowa problemu nie ma, ale jak jzu wczesniej pisalam z lokatorami to ja problem mam. dzis nawet nie ma jak z nimi pogadac bo pracuja do 11.00. wrrr, ale byllam zla, i jeszcze jestem za te niesprzatnie :mad:
Axxa to mamy wspolnych pewnie nauczycieli:)
Bede do Was dziewczyny zagldac, a ze nie wiem, jak jutro , czy bede miala jak czy nie, to jzu teraz zycze udanego sylwestra i wszystkiego dobrego w nowym roku:)

wszystkim podlasiankom życzę w nowym roku spełnienia marzeń tych najskrytszych,

pozdrawiam i nie pic za dużo

no i jak tam dziewczynki nowy rok??
u nas fatalnie julka w nocy sie dusiła z nerwów oka nie zmrużyłam a teraz jeszcze ją cholerny kaszel męczy jutro trzeba będzie iśc gdzieś do lekarza choć w przychodni powiedzieli że i tak dopiero we wtorek mnie przyjmą bo sa urlpoy i nie wiadomo czy ktoś bęzie przyjmował

nasza pier******a kochana służba zdrowia :mad: :mad:

Nowy rok prowincjonalnie spędzilismy w  pościeli. Na kolacje najedlismy sie pączusiów, ptysiów i aworków, wszystko domowej roboty, a potem dosiedzieliśmy ziewając do północy i lulu.
od rana pije melisę...żołądek nie wytrzymał.
Za to maluch śpi. Jadę ze średnim za godzinke do dentlandii..zeby świąt nie wytzymały. No, horror. ostatnio 3 osoby trzymały go na fotelu.Trzymajcie kciuki. ;D

dentysta9bs.jpg

reklama
a ja jestem chora

- zle sie czuje - noc nie przespana - ewa daje znac ... zabkuje - w dzien zdziczec i oszalec mozna -

- jak ma byc taki popierdolony caly Rok to ja dziekuje - i poprosze ten Stary ....

jednym slowem HELLLPPP .......... HEEELLLLLPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Do góry