W
Weronika_21356
Gość
Mam monitorować bete krwi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
udostępniłaś swój pesel i adresSpoko
nie wiesz kiedy miałaś ostatnią miesiączkę?Nwm ktory tydzień
Dziewczyno, idź do lekarza, proszę cię. Jeśli to są serio Twoje wyniki to może chociaż zadbaj o własne zdrowie, żebyś wiedziała na czym stoisz…….Nwm ktory tydzień
dokładnie, to może być ciąża pozamacicznaDziewczyno, idź do lekarza, proszę cię. Jeśli to są serio Twoje wyniki to może chociaż zadbaj o własne zdrowie, żebyś wiedziała na czym stoisz…….
Idź do lekarza jeżeli to faktyczny wynik, żeby się nie okazalo, że jesteś w trakcie poronienia albo bóg wie co innegoNwm ktory tydzień
Aaa okej nie wiedziałam sorki Autorka napisala, że to 3+4 więc tylko tym się sugerowałamNie jest normalna bo dziewczyna wstawiała tu pierwszy post z dodatnim testem 26.07. więc zdecydowanie za niska.
Nwm ktory tydzień
Chyba odniosłaś się do mojego postu po prostu ja nie wstawiałam żadnego pozytywnego testu 26.07 pierwszy pozytyw taki faktycznie wyszedl wczoraj rano w sobotę mega mega bladziutkie kreseczki które dawały wiele wątpliwościAaa okej nie wiedziałam sorki Autorka napisala, że to 3+4 więc tylko tym się sugerowałam