W
Weronika_21356
Gość
Mam monitorować bete krwi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
udostępniłaś swój pesel i adresSpoko
nie wiesz kiedy miałaś ostatnią miesiączkę?Nwm ktory tydzień
Dziewczyno, idź do lekarza, proszę cię. Jeśli to są serio Twoje wyniki to może chociaż zadbaj o własne zdrowie, żebyś wiedziała na czym stoisz…….Nwm ktory tydzień
dokładnie, to może być ciąża pozamacicznaDziewczyno, idź do lekarza, proszę cię. Jeśli to są serio Twoje wyniki to może chociaż zadbaj o własne zdrowie, żebyś wiedziała na czym stoisz…….
Idź do lekarza jeżeli to faktyczny wynik, żeby się nie okazalo, że jesteś w trakcie poronienia albo bóg wie co innegoNwm ktory tydzień
Aaa okej nie wiedziałam sorkiNie jest normalna bo dziewczyna wstawiała tu pierwszy post z dodatnim testem 26.07. więc zdecydowanie za niska.
Nwm ktory tydzień
Chyba odniosłaś się do mojego postu po prostuAaa okej nie wiedziałam sorkiAutorka napisala, że to 3+4 więc tylko tym się sugerowałam
![]()