reklama
Biedroneczka28
Fanka BB :)
Niestety jednorazowy wynik za wiele Ci nie powie, tak jak napisała Hankaa powtórz po 48h, przyrost powinien być minimum 66%. Powodzenia
Ja w dniu miesiączki 67,po dwóch dniach 186. Poprosiłam też o progesteron, to Lekarz się w sumie zdziwił czemu to badanie ma służyć. Badałyście progesteron na początku? Dodam, że moja poprzednia ciąża okazała się być pozamaciczną przy becie okolo 3tys.. Także stres jest
Madzia86G
Ja progesteronu nie badałam i lekarz w sumie ani razu o nieho nie pytał.Ja w dniu miesiączki 67,po dwóch dniach 186. Poprosiłam też o progesteron, to Lekarz się w sumie zdziwił czemu to badanie ma służyć. Badałyście progesteron na początku? Dodam, że moja poprzednia ciąża okazała się być pozamaciczną przy becie okolo 3tys.. Także stres jest
Potem zbadali mi go raz w szpitalu bo zaczęłam krwawić, ale wynik był w normie więc progesteron nie miał tu nic do rzeczy.
Zuzanna1996
Cześć dziewczyny jeśli beta wzrasta o 66% co 48h to jest dobrze ?i nie oznacza ciąży pozamaczicznej ?martwie się bo bete miała w pon 786,40i na usg nie było widać a WcZodaj 2300 dziś mam lekarza prywatnie myślicie ze pęcherzyk ciążowy się pokaże ?Niestety jednorazowy wynik za wiele Ci nie powie, tak jak napisała Hankaa powtórz po 48h, przyrost powinien być minimum 66%. Powodzenia
Biedroneczka28
i jak jest pęcherzyk ?Cześć dziewczyny jeśli beta wzrasta o 66% co 48h to jest dobrze ?i nie oznacza ciąży pozamaczicznej ?martwie się bo bete miała w pon 786,40i na usg nie było widać a WcZodaj 2300 dziś mam lekarza prywatnie myślicie ze pęcherzyk ciążowy się pokaże ?
Zuzanna1996
Jest lekarz mówi że beta super i że za tydzień może być już serce i zarodek ale wybrałam termin 15 grudnia bo mówił ze lepiej poczekać żeby się nie stresowaći jak jest pęcherzyk ?
Biedroneczka28
super przepraszam, że nie odpisałam, ale wchodzę na forum rzadko :/Jest lekarz mówi że beta super i że za tydzień może być już serce i zarodek ale wybrałam termin 15 grudnia bo mówił ze lepiej poczekać żeby się nie stresować
reklama
Zuzanna1996
Czekam teraz na serduszkosuper przepraszam, że nie odpisałam, ale wchodzę na forum rzadko :/