reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

karola no mam tak samo w okresie zimowym to nie chce mi sie i to od czasu do czasu jak chęć przyszła golic a przed wizytą wiadomo wypada :D

Nessi hahah coo? Nie :D

reklama
Ness ha ha nie przejdzie bo ja na NFZ do niego chodzę :) znamy się już długo bo mi ciążę prowadził 9 lat temu wiec juz wiesz .... rozmawia ze mną jak z koleżanką .... no ale kurcze dobry jest w tym co robi i zna się no tego nie mogę mu zarzucić .... jak byłam na kontroli w styczniu po cp to posprawdzal podwozie i mówi " fajna jesteś to możesz się bzykac " i jak tu powagę utrzymać ? ogólnie to taki aparat jest ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Z tym ze robi się coraz cieplej to za jakiś czas trzeba będzie regularnie golic. Ja mam w domu nawet depilator. Jak już się przełamie to twardo gole z zacisnietymi zębami po czym nie mam czasu i wracam do zwykłej maszynki. :/ Ciężka sprawa:p

karola no mam tak samo w okresie zimowym to nie chce mi sie i to od czasu do czasu jak chęć przyszła golic a przed wizytą wiadomo wypada :D

Nessi hahah coo? Nie :D

To by się zgadzało:

4cf4bb4653b312453c9fcc5c0903e2a7.jpg

Załączniki

• 4cf4bb4653b312453c9fcc5c0903e2a7.jpg
    4cf4bb4653b312453c9fcc5c0903e2a7.jpg
    55,6 KB · Wyświetleń: 173
Ness ha ha nie przejdzie bo ja na NFZ do niego chodzę :) znamy się już długo bo mi ciążę prowadził 9 lat temu wiec juz wiesz .... rozmawia ze mną jak z koleżanką .... no ale kurcze dobry jest w tym co robi i zna się no tego nie mogę mu zarzucić .... jak byłam na kontroli w styczniu po cp to posprawdzal podwozie i mówi " fajna jesteś to możesz się bzykac " i jak tu powagę utrzymać ? ogólnie to taki aparat jest ....

Taki lekarz to skarb! :D I pomaca i zmotywuje!

No nic .... poczytam sobie dziś na necie i poszukam jeszcze jakiegoś " fachowca" ...

reklama
Do góry