reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Ness ha ha nie przejdzie bo ja na NFZ do niego chodzę znamy się już długo bo mi ciążę prowadził 9 lat temu wiec juz wiesz .... rozmawia ze mną jak z koleżanką .... no ale kurcze dobry jest w tym co robi i zna się no tego nie mogę mu zarzucić .... jak byłam na kontroli w styczniu po cp to posprawdzal podwozie i mówi " fajna jesteś to możesz się bzykac " i jak tu powagę utrzymać ? ogólnie to taki aparat jest ....
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Z tym ze robi się coraz cieplej to za jakiś czas trzeba będzie regularnie golic. Ja mam w domu nawet depilator. Jak już się przełamie to twardo gole z zacisnietymi zębami po czym nie mam czasu i wracam do zwykłej maszynki. :/ Ciężka sprawa
NeSSi
Moderatorka
karola no mam tak samo w okresie zimowym to nie chce mi sie i to od czasu do czasu jak chęć przyszła golic a przed wizytą wiadomo wypada
Nessi hahah coo? Nie
To by się zgadzało:
Załączniki
NeSSi
Moderatorka
Ness ha ha nie przejdzie bo ja na NFZ do niego chodzę znamy się już długo bo mi ciążę prowadził 9 lat temu wiec juz wiesz .... rozmawia ze mną jak z koleżanką .... no ale kurcze dobry jest w tym co robi i zna się no tego nie mogę mu zarzucić .... jak byłam na kontroli w styczniu po cp to posprawdzal podwozie i mówi " fajna jesteś to możesz się bzykac " i jak tu powagę utrzymać ? ogólnie to taki aparat jest ....
Taki lekarz to skarb! I pomaca i zmotywuje!
G
Gość
Gość
Dziewczuny naprawde w zimie nie golicie nog? A Wasz maz? A Wasze samopoczucie? Nie ogarniam
NeSSi
Moderatorka
Dziewczuny naprawde w zimie nie golicie nog? A Wasz maz? A Wasze samopoczucie? Nie ogarniam
Ja golę bo bym się ze wstydu spaliła Jakby mi K powiedział, że mam większy zarost jak on
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Ja się ograniczam tak do 1 golenia na tydzień. A mąż ponarzeka A i tak robię jak mi sie podoba
reklama
NeSSi
Moderatorka
No nic .... poczytam sobie dziś na necie i poszukam jeszcze jakiegoś " fachowca" ...
Zawsze się możesz skonsultować,