reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Strawbelka racja czas .... tylko wiesz co .... po ostatniej ciazy pozamacicznej kiedy to miało być tak super czuje się winna wiesz .... bo to mój organizm zawiódł po raz kolejny ....i jak sobie pomyślę ze juz byłabym w połowie 4 Mc ciąży to szlak jasny mnie trafia .... i mimo wszystko nie mogę uwierzyć w to że mam takiego pecha ....spadło to na mnie jak grom z nieba .... wszystkiego bym się spodziewała ale nie CP ..... wiem ze jak się uda to mimo strachu będzie mi łatwiej .... ale 5 strat obecnie mam na koncie ....zawsze ocieralam oczy,wstawałam i szłam dalej .... a dziś czuje się jak taka znieczulica .... chyba się zgubiłam w tym wszystkim ....ale co zrobić jak człowiek marzy i walczy i ciągle coś .... opcja jest jedna,przerwa i poszukiwania dobrego gina - tak podpowiada rozum ....a serce każe brać dalej te cholerne witaminy i diabeł kusi na kolejną dawke clo .... ja to już chyba zwarjowalam :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Anula a te 5 strat to z jakiego powodu bylo? Przepraszam jak pytanie jest w tym momencie niestosowne i odpowiedz sprawi Ci bol, nie odpowiadaj, tylko zignoruj moje pytanie.

Wy zaraz wszysykie po doopie dostaniecie !
Nie ma zamartwiania , trzeba się spiąć i walczyć dalej :)
Może łatwo mi się pisze , ale nic innego nie zostało jak walczyć dalej ;)
Nie smutamy kochane ;*

Nessi :wściekła/y: !!

A ja się szykuje na wizytę , quwa musiałam na szybko nogi ogolic :biggrin2:

Wy zaraz wszysykie po doopie dostaniecie !
Nie ma zamartwiania , trzeba się spiąć i walczyć dalej :)
Może łatwo mi się pisze , ale nic innego nie zostało jak walczyć dalej ;)
Nie smutamy kochane ;*

Nessi :wściekła/y: !!

A ja się szykuje na wizytę , quwa musiałam na szybko nogi ogolic :biggrin2:

A papier toaletowy do kropków na nogach poprzyklejany?:D

Ness bo z tego całego szalenstwa ty i Karola musicie się wylizac dla przykładu i dobra ogółu ....

Strawbelka puste jajo płodowe,brak akcji serca, 2 razy wcześnie zrobiona beta i jej szybki spadek czyli brak rozwoju no i pozamaciczna - zdaniem lekarzy " pech " porostu ....

Bum, ja ostatnio miałam ten sam problem. W zimie rzadko nogi gole A tu trzeba na wizycie jakoś wyglądać A nie z buszem wyskakiwac:p
W lecie jest łatwiej:)
Ja tez oboeiazkowo bo mój gin to taki wyluzowany ze czasem zmaca po nogach i jakimś textem zarzuci typu ze młoda jestem to mam jeszcze jędrne .... nogi oczywiście :)

Ja tez oboeiazkowo bo mój gin to taki wyluzowany ze czasem zmaca po nogach i jakimś textem zarzuci typu ze młoda jestem to mam jeszcze jędrne .... nogi oczywiście :)

Następnym razem się zapytaj czy macanie nóg jest w cenie czy będzie zniżka :) <tak na poprawę humoru>

reklama
Ness bo z tego całego szalenstwa ty i Karola musicie się wylizac dla przykładu i dobra ogółu ....

Strawbelka puste jajo płodowe,brak akcji serca, 2 razy wcześnie zrobiona beta i jej szybki spadek czyli brak rozwoju no i pozamaciczna - zdaniem lekarzy " pech " porostu ....

Anula to musisz znalezc naprawde dobrego gina, ktory Cie poprowadzi. Poszukaj po opiniach na znany lekarz albo popytaj na forach o lekarza od nieplodnosci.
A dzieciatka sie jeszcze doczekasz:)

Do góry