reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

azylek ja biorę bromka ale szału sluzu po nim to nie było ...
Tydzień przed @ było go jeedynie sporo :)

Lux ja mam dziś 7dc ;)
Tez czekam na wyniki ale jeszcze nie ma , sprawdzam online bo tak to dopiero w poradni jutro będą :)

Ja już w domu teraz szybki obiad , a rudy śpi i chyba prędko nie wstanie :D
I to bez jaajec , ciekawe czy będzie wiedział :D
heheh biedny kotel
co masz na obiad? ja kuraka upieklam na dzis

reklama
Tynka, Lusia ja razem z wami [emoji4] ale damy rade [emoji6]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Lux ja dziś szybko sos z mielonego , makaron i surówka porowa :)
Naa szybko muszę robić bo mój P za godzinie do pracy idzie :(

Biedny jest , szkoda mi się go zrobiło leży oczzy otwarte i sie nie russza ...

karola nie stresuj się ! Nie wolno !
Weź sobie książkę , poczytaj włącz tv ;*

Ja też jestem dziewczyny mi się zdaje że coś szybko to ja nie zajde ...

karola: spokojnie, wdech, wydech, wiem, że banał z tym oddychaniem, ale szybko działa. Zrób sobie herbatkę albo melisę. Mnie uspokajają dźwięki wody więc czasem sobie włączam takie :D

karola bo i prawidłowo , lubię takie
podejście ;)

Bosheee jak mi się już nic nie chce ...
Mała poszła spać taaka zasmarkana jest, ze masakra :( kupiłam jej w aptece sole i będziemy robić inhalacje , ale ja to się boje ją zaszczepić jutro czy jej nic nie będzie ...

karola bo i prawidłowo , lubię takie
podejście ;)

Bosheee jak mi się już nic nie chce ...
Mała poszła spać taaka zasmarkana jest, ze masakra :( kupiłam jej w aptece sole i będziemy robić inhalacje , ale ja to się boje ją zaszczepić jutro czy jej nic nie będzie ...
a ja mam towar i poooowwwoli go wprowadzam hahah a czuje sie jak bym sie metalu nazarla

reklama
xbum: inhalacje dobry pomysł. A co do szczepienia to może zobacz jak się będzie jutro czuła i najwyżej sobie przesuniecie o kilka dni. Sam katarek nie jest przeszkodą. Byle nie było innych niepokojących objawów :)

lux: nie mogę się doczekać twojego testowania :D

Do góry