reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Hey kobietki .... brzuszki pojadły ?
my też już na kanapie ....

Marchewka witaj ... ja tez po cp w grudniu miałam zabieg ...wiesz jaka była przyczyna pozamacicznej ?

Karola,Teczowa jak się czujecie?

Jugo zastrzyk był ?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Hey kobietki .... brzuszki pojadły ?
my też już na kanapie ....

Marchewka witaj ... ja tez po cp w grudniu miałam zabieg ...wiesz jaka była przyczyna pozamacicznej ?

Nie wiem po dzis dzien,ale bardzo zabiegalam o to zeby sie dowiedziec....Mam tylko swoje przypuszczenia po przewertowaniu calego interenetu na ten temat podejrzewam,ze to wlasnie to.Mysle,ze to nic innego jak jakas infekcja,ktora spowodowala niedroznosc jajowodu i jego zwezenie przez co ciaza sie wlasnie tam zagniezdzila.Zarodek byl zywy podczas operacji i tego nie moglam przebolec.Oddalabym wszystko zeby ocalic to malenstwo,jednak nie mialam na to wplywu. Dwa miesiace pozniej bylam juz w ciazy z synkiem i to bylo lekasrtwo na moja zalobe :)

Anula ja to ledwo się ruszam tak się najadłam. Ale jutro do pracy wiec się nabiegam i to spale:-)

Ja juz na jedzenie patrzec nie moge hehe.Czlowiek sie najada samymi zapachami podczas przyrzadzania.Ja leze z angina na antybiotyku i mam do wtorku zwolnienie lekarskie.Moze i lepiej bo pracuje na kolei i praca w torach jak i w biurze....Moj za granica w niemczech, wroci za 2 tygodnie.Dzieciaki zabral byly maz i tak siedze z wami na necie bo co tu robic...:wink:

tynka: ja dzisiaj też mnóstwo dzieci widziałam...wiosna, ładna pogoda to chyba dlatego :)

ruda marchewka: suplementuję 2 faze cyklu progesteronem, biorę go po owulacji. Sporadycznie mierzę temperaturę (w tym cyklu akurat sobie odpuściłam).

anula: był zastrzyk :D Mój M mi zrobił, nic nie bolało. Chwilę tylko czułam pieczenie. Jedyny minus głowa mnie boli, czytałam, że to częste niestety :/ A ty jak tam? Najedzona? :D

karola: no to fajnie :) Do wtorku szybko zleci. Miło, że nawet znajomi wpadają do ciebie :)

reklama
Witam się wieczorkiem kobietki moje ! :)

Ruda witaj ! :)
Ja biorę luteine od 10-24dc na wyregulowanie cykli i zeby pomóc zagniezdzic sie zarodkowi , więc biorę ją przed ovu .

A ja byłam na IP nie dość , że osemka wychodzi to mam zapalenie zatok osz no ...
Ale przeżyje tabletki mam brac jak do wtorku nie będzie poprawy to mam iść do swojego..

anulaa brzuszki najedzone i to bardzo !
Ale od wtorku trzeba może jakiś pakieet z Chodakowska włączyć i to spalić :D

Edit : super , że plamienia ustaly ! :)
Fasolek niech ładnie rośnie :*

Ostatnia edycja:
Do góry