reklama
Jugo dolne mi wyszly , jedna ladnie cala druga dolna do polowy bo mam paszcze mala I sie nie miesci tak na prawde to powinnam miec ta polowke usunieta ale tak sie boje , ze nie pojde !
A teraz gorna mi wychodzi normalnie dzisiaj czulam cos ostrego a to zab ...
Bol jak cholera , do tego bol glowy po jednej stronie I ten straszny katar z tej jedneej dziurki to na bank z tego zeba ehh ja to mam pecha
Leczona osmeka to musi byc cos bolesnego ! Choc ja mialam zab usuwany 6tke chirurgicznie , bo korzen mialam w jakiejs zatoce wiec to tez byl bol , 2 tygodnie w lozku
A teraz gorna mi wychodzi normalnie dzisiaj czulam cos ostrego a to zab ...
Bol jak cholera , do tego bol glowy po jednej stronie I ten straszny katar z tej jedneej dziurki to na bank z tego zeba ehh ja to mam pecha
Leczona osmeka to musi byc cos bolesnego ! Choc ja mialam zab usuwany 6tke chirurgicznie , bo korzen mialam w jakiejs zatoce wiec to tez byl bol , 2 tygodnie w lozku
Kruczyca
Fanka BB :)
Mi też wszystkie wyszły byłam przy ostatniej bo coś mi przeszkadzało w gardle. A ta że do chirurga nacinac dziąsła bo zgryzienia się zepsuje jak wszystkie wyjdą. Ja w domu liczę przerażona gdzie to ma mi się wszystko ma zmieścić a tu wszystkie ósemki już na miejscu
No mi niestety te dolne bardzo wypchaly z przzodu zeby I osemka jest do usuniecia 100% .. ale ja to sie panicznie boje dentysty po tym zabiegu
Nic no na noc wezne ketonal , bo inne leki przeciw bolowe to na mnie nie dzialaja ..
Plukanke z rumianku sobie zrobilam a po swieetach do dentysty , zeby znieczulenie wsadzila
A teraz patrzymy na Smerfy 2
Nic no na noc wezne ketonal , bo inne leki przeciw bolowe to na mnie nie dzialaja ..
Plukanke z rumianku sobie zrobilam a po swieetach do dentysty , zeby znieczulenie wsadzila
A teraz patrzymy na Smerfy 2
Kruczyca
Fanka BB :)
Hej dziewczyny jak tam mijają święta u mnie już po śniadaniu, spacerze, dzis pierwszy taki fajny dzień tej wiosny, ciepło, słonecznie, nawet wiatr już cieplejszy. Nawet znalazłam już kwitnące fiolki i stokrotki ! Jak ja zazdroszczę tym parom które spaceruja sobie już z wózkiem albo i z dwójką dzieci. Ale zauważyłam że większość jakoś nie za szczęśliwa... Oby to było tylko zmęczenie świętami i na codzień cieszą się sobą i swoim szczęściem
reklama
Kruczyca my dziś dzień spędzamy leniwie w troje , tak rodzinnie sami
Lezakujemy , jemy , bawimy się i ta w kółko...
U nas pogoda też piękna , ale spacer dziś odpada , jutro się wybieramy do teściowej to spacer zaliczymy do niej
U nas niezła cisza
Lezakujemy , jemy , bawimy się i ta w kółko...
U nas pogoda też piękna , ale spacer dziś odpada , jutro się wybieramy do teściowej to spacer zaliczymy do niej
U nas niezła cisza