reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Mnie tez muli w głowie , nie dobrze kuzde 8-ka górna mi wychodzi ! :(
Bolii .

Edit : Kruczyca no to czekamy :)

xbum: ojej :/ Ósemki to są mocno problematyczne zęby :/ Sama jestem posiadaczką wszystkich czterech...niestety. Z czego jedną miałam leczoną kanałowo! Trzymaj się, byle tylko prosto wychodziła ci ta ósemeczka.

Jugo dolne mi wyszly , jedna ladnie cala druga dolna do polowy bo mam paszcze mala I sie nie miesci tak na prawde to powinnam miec ta polowke usunieta ale tak sie boje , ze nie pojde ! :D
A teraz gorna mi wychodzi normalnie dzisiaj czulam cos ostrego a to zab ...
Bol jak cholera , do tego bol glowy po jednej stronie I ten straszny katar z tej jedneej dziurki to na bank z tego zeba ehh ja to mam pecha :D

Leczona osmeka to musi byc cos bolesnego ! Choc ja mialam zab usuwany 6tke chirurgicznie , bo korzen mialam w jakiejs zatoce wiec to tez byl bol , 2 tygodnie w lozku :)

Mi też wszystkie wyszły ;) byłam przy ostatniej bo coś mi przeszkadzało w gardle. A ta że do chirurga nacinac dziąsła bo zgryzienia się zepsuje jak wszystkie wyjdą. Ja w domu liczę przerażona gdzie to ma mi się wszystko ma zmieścić a tu wszystkie ósemki już na miejscu :D

No mi niestety te dolne bardzo wypchaly z przzodu zeby I osemka jest do usuniecia 100% .. ale ja to sie panicznie boje dentysty po tym zabiegu :unsure:

Nic no na noc wezne ketonal , bo inne leki przeciw bolowe to na mnie nie dzialaja ..
Plukanke z rumianku sobie zrobilam a po swieetach do dentysty , zeby znieczulenie wsadzila :cool2:

A teraz patrzymy na Smerfy 2 :rofl::rofl2:

@NeSSi jak sie czujesz ?
Doczytalam na straczkach o tym lyzeczkowaniu tak mi przykro I tule mocno !
Odezwij sie , jak bedzie mial czas :rolleyes2:

Hej dziewczyny jak tam mijają święta :) u mnie już po śniadaniu, spacerze, dzis pierwszy taki fajny dzień tej wiosny, ciepło, słonecznie, nawet wiatr już cieplejszy. Nawet znalazłam już kwitnące fiolki i stokrotki ! Jak ja zazdroszczę tym parom które spaceruja sobie już z wózkiem albo i z dwójką dzieci. Ale zauważyłam że większość jakoś nie za szczęśliwa... Oby to było tylko zmęczenie świętami i na codzień cieszą się sobą i swoim szczęściem :)

reklama
Kruczyca my dziś dzień spędzamy leniwie w troje , tak rodzinnie sami :)
Lezakujemy , jemy , bawimy się i ta w kółko...
U nas pogoda też piękna , ale spacer dziś odpada , jutro się wybieramy do teściowej to spacer zaliczymy do niej :D

U nas niezła cisza :)

Do góry