reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Trzymam kciuki, będzie dobrze :)
Dziękuję Nessi :) Mam nadzieję
Iu Ciebie będzie wszystko dobrze, bo tak jak już Ci wcześniej napisałam nie może być inaczej :) I nie stresuj się :) Dla pocieszenia ja przez całą ciążę miałam koszmary.
A moje dziecko chore na całego :( katar taki ,że prawie całą noc spał na rękach albo u mnie albo mojego M. na zmianę. Kręgosłup mi dzisiaj tak daje w kość... Bo chłop 12 kg waży. Dobrze, że chociaż ten ostry kaszel się wyciszył.
Najgorsze, że i mnie od dzisiaj coś rozbiera, jeszcze mi tego brakuje...

reklama
Hmm no Nessi tak na logikę to sie faktycznie nie zgadza ..
Ale moze cos tu sie wykluje jeszcze, cholera wie, bo ta beta tak ładnie Ci rośnie, ze az sie nie chce wierzyć ze jest cos nie tak..

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dziewczyny Wy macie większą wiarę niż ja ... ale wszystkie znaki na ziemi i niebie mówią mi coś zupełnie innego.
Test ciążowy wyszedł pozytywny 3 dni przed @ - nie ma szans by ciąża była młodsza.
Wymiary pęcherzyka się coś nie zgadzają :
1 USG : 9 marca ... wymiar : 7.50mm
2 USG: 17 marca... wymiar 6:50mm !!!
3 USG: 18 marca ... wymiar : 0.84cm

To się kupy nie trzyma

Nessi nie analizuj proszę Cię ... Tak pierwsza lekarka jakaś ślepa była. A tak na serio na pewno jest tak jak Ci mówił tan drugi lekarz , że usg było niechlujne.

Hmm no Nessi tak na logikę to sie faktycznie nie zgadza ..
Ale moze cos tu sie wykluje jeszcze, cholera wie, bo ta beta tak ładnie Ci rośnie, ze az sie nie chce wierzyć ze jest cos nie tak..

I o to mi własnie chodzi ...tu coś zwyczajnie nie gra ... On co prawda powiedział, że mam jajowaty pęcherzyk i drugi pomiar ginka zrobiła olewczo, nawet danych nie wprowadziła, obraz niewyraźny.

Ale nawet jeśli to przyrost pęcherzyka od 9 marca jest za mały,- koniec i kropka.

Załączniki

• WP_20160320_004.jpg
    WP_20160320_004.jpg
    376,8 KB · Wyświetleń: 69
  • WP_20160320_002.jpg
    WP_20160320_002.jpg
    388,2 KB · Wyświetleń: 71
  • WP_20160320_001.jpg
    WP_20160320_001.jpg
    390,9 KB · Wyświetleń: 79
Tęczowa bardzo mi miło:-)

Nessi beta pięknie przyrasta więc proszę cię nie martw się na zapas. Myśl pozytywnie, wiem że to trudne ale chociaż spróbuj.

Zuzanna gratulacje.

Bum mąż mnie wyciągnął żeby się pomogli bo on już stracił nadzieję chyba. Dzis mi powiedział że on się już pogodził z tym że nie będziemy mieli dzieci. Tylko ja przeżywam to bardzo:-(

Tynka kochanaa nie wolno tracić nadzieji !
Jeszcze będziecie mieć swoje dziecko :)
Moja sąsiadka 20 lat się starała o dziecko i ma 5 letniego syna , więc głowa do góry :*

Nessi zostało nam czekać do środy i sprawdzić jak się wszystko toczy , nic innego nie zostało...

Nessi bo Ty liczyłas, ze to juz 8 tydz byłby nie? A on ze młodsza o 2tyg, tylko tak jak mowisz, test 3 dni przed@ by nie wyszedł wtedy Tobie.
Teraz tak to analizuje, no nie zgadza sie, ale wierze, ze bedzie teraz widać cos więcej, bo bez jaj beta tak sobie chyba nie moze rosnąć z dupy nie?!

Hejo laski,

nessi: ja dzisiaj też miałam kiepski sen. Obudziłam sie z walącym sercem, ale na szczęście sny to tylko sny. Spokojnie, lepiej, że coś cię ciągnie i pobolewa, bo przynajmniej wiadomo, że ciąża :) Włącz optymistyczne myślenie - tylko guzik musisz znaleźć :) Patrząc na pomiary to faktycznie wydaje się, że coś jest nie tak, ale zobacz jak kiepski jest obraz na tych pierwszych dwóch. Tam milimetr w tą czy w drugą już robi różnicę. A co do wymiarów to nie brałabym pod uwagę tych robionych przez twoją byłą gin, bo po prostu się nie przykładała. Tak na prawdę po prostu trzeba czekać na rozwój sytuacji i wierzyć, że będzie dobrze.

xbum: u angina to jak nic antybiotyk :| Podoba mi się osiołek :D

zuzanna: witam nową koleżankę. Gratuluję pozytywnego testu i mam nadzieje, ze będzie ładna beta. Napisz coś więcej o sobie :)

azylek: chyba dzisiaj była noc dziwnych snów ;) Bo i ja też miałam :) Obiad sam sie zrobi :D

teczowa: a może masz łóżko za miekkie skoro na podzłodze ci wygodnie? :D Ja to się latem czasem kłade, bo tam chłodniej :D:D:D

Chyba zacznę wcześniej robić testy owulacyjne, bo coś dzisiaj się zaczęło ciągnąć :| A to dopiero 8 dc :| Może owulacja jednak będzie wcześniej. Teoretycznie piszą, że owu przychodzi po skończeniu brania CLO, czyli po 10 dniu, ale co będzie to się nie przewidzi.

Zimno dzisiaj i pochmurno :/ Leniwa niedziela się zapowiada.

reklama
Hejo

Nessi kurde kochana , duzo niewiadomych to fakt ale kurde zaciskam kciuki&&&&&

Jugoslawa dzis pierwszy dzien wiosny i pogoda taka sobie u mnie tez jest:/
Jestem bardzo ciekawa jak u Ciebie bedzie reakcja na te 2 tabletki!
Powiem ci ze smutno mi ze w tym cyklu niema szans;(

Do góry