reklama
super, goscie najedzeni, chwalili mielone i reszte, bo ja jestem mistrz jesli chodzi o mielone, robie malutkie chrupiace z ryzem, pieczarkami i serem plus cebulka mmmmmLux ooo moze jutro przyjdzie a najlepiej jakby nie przyszła
A jak po odwiedzinach?
azylek haha też miałam ten problem , kupiłam pod kuwete zwykła wycieraczke , choc dywanik też powinien wystarczyc i już zwirek nie roznosza po mieszkaniu , wszystko zostaje na wycieraczce
Jogu haha pies ma zakaz wstępu na łóżka , więc do zdjęć to ciężko , jedyne wspólne zdjęcie mam takie jak się grzeją przy kominku Rudy jedynie przylepa do psa , Figo woli sam odpoczywać
Zobacz załącznik 751454
powiem Ci, ze mi przykro nie jest, jakos czulam, ze przyjdzie, gorzej gdybym wierzyla, ze jest ciaza, moja bratowa zaraz jak wleciala to mowi i jak tam piekna? mowie, ze cisza a ona mowi i obys nie dostala, ona sama na ostatnich nogach juz z 31 marca na 7 kwietnia jej termin cesarki przesuneliLux no to na prawdę jakaś wredota jedna z tej @ ehh ...
Jutro poprawię tabelkę
Dariana noo fajny u ciebie też , a świnka mega
zapraszamLux mistrzu to poproszę jutro takie na obiad a nie się chwalisz
w pierwsza ciaze w 6 cyklu zaszlam na nic niec choruje, tyle co mi ta tarczyca skacze i musze sie za to wziac, bo teraz mam 2,5 i Moniusia pisala, by tego nie ruszac bo jak rusze to juz leki na amen, musze to znow powtorzyc i zobaczyc jaki wynik bedzie, kiedys mialam 1,5-17 i z takim wynikiem zaszlam, teraz bym chciala zbic ja do 1 wiec raczej endo mnie czeka, na wiosne chce isc do ginki i niech mnie pokierujeLuxx aa ty masz jakieś problemy z zajściem,czy poprostu na razie się nie udaje?
Noo mielonego bym takiego zjadła , szkoda że tak daleko bo bym jutro pukala
Dariana
Fanka BB :)
Lux no to na prawdę jakaś wredota jedna z tej @ ehh ...
Jutro poprawię tabelkę
Dariana noo fajny u ciebie też , a świnka mega
Edit : to krolik ???
Tak to królik
reklama
Dariana
Fanka BB :)
super, goscie najedzeni, chwalili mielone i reszte, bo ja jestem mistrz jesli chodzi o mielone, robie malutkie chrupiace z ryzem, pieczarkami i serem plus cebulka mmmmm
Lux podziel się przepisem bo smaka narobiłaś