reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Ehh, a ja miałam dzisiaj straszny sen ... na środę się nie nastawiam pozytywnie. 3 dni przed @ test wyszedł mi pozytywnie więc nie ma opcji by ciąża była aż tyle młodsza ...w dodatku piekielnie kłuje mnie ..''coś'' tam na dole ..nie wiem co, szyjka , pochwa ... okropność.

reklama
Hejka:-) Ale byłam wczoraj padnięta.

Lusia dziękuję za komplement pod zdjęciem bardzo mi miło. Do Częstochowy wyciągnął mnie mąż i bardzo się z tego cieszę. Przyniosło mi to wewnętrzny spokój.

Nessi nic się martw. W ciąży musi boleć podbrzusze bo wszystko się rozciąga i rośnie. Będzie dobrze. Skoro lekarz mówi że ciąża młodsza to młodsza. Jakby była starsza i coś by było nie tak to nie miałabyś takiego ślicznego równego pęcherzyka ciążowego.

Extra macie zwierzaki. Ja mam krolika. Później wstawię zdjęcie. Teraz wynajmujemy mieszkanie ale jak kupimy swoje to sprawimy sobie jamnika króliczego albo zwykłą miniaturkę krótkowłosą .

Lux mamy ten sam termin następnej misiaczki:-) tylko ze ja jej na bank dostanę ale za Ciebie trzymam kciukasy.

Bum super ze ovu się zbliża. Dzialajcie z mężem ile się da:-)

Dzień dobry niedzielnie :)

U nas noc przespana , mala już super katar w miarę ustąpił , gorączki brak to najważniejsze , że jest poprawa :)
A u mnie chyba mam angine ropna cale gardło zawalone i czerwone ehh jutro jeszcze rodzinnego odwiedzę ...

Nessi snami się nie przejmuj w ciąży takie są , brzydkie sny jeszcze jak się o tym ciągle myśli ...
Za środę trzymie mocno kciuki :*

Tynka co robiliscie w Częstochowie? :)
Trzeba było dzwonić i wpaść na kawę :D
Ta będziemy działać , ja to na razie siły na nic nie mam ...

1923673_1870548299838492_4901121166853540939_n.jpg

Załączniki

• 1923673_1870548299838492_4901121166853540939_n.jpg
    1923673_1870548299838492_4901121166853540939_n.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 217
Zrobiłam dzisiaj test i wyszedł pozytywnie , baaardzo blada kreska to 25 dnień cyklu :) Nie mogę w to uwierzyć i pobiegłam z rana zrobić betę ... po 16 będą wyniki... Stresuje się strasznie, bo zawsze jest ryzyko błędu testu i nie jestem pewna czy nie za późno popatrzyłam...

Co dziś w planch na niedziele ? :)
Ja wstawiłam na rosołek , może przełkne a P w pracy teraz czekać na niegoo do 16 ...

Nessi ale to Ci sie śniło, czy to realnie masz teraz, ten bol ? [emoji17]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Kurde ja dopiero sie obudziłam i tez jakies dziwne sny miałam, spałam 10h !! Mistrz [emoji6] nie mam pojęcia co dzis z obiadem.. Zero pomysłów [emoji6]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Siema laski . Ja dziś dętka :/ znów noc do doopy. Spać nie mogłam, rozłożyłam sobie królestwo na podłodze i dopiero ok 3 zasnęłam i moja ukochana kawa idzie w odstawkę, bo zrobiłam łyka i mnie zaczęło ciągnąć :/
Ale macie piękne kocuuurryy dziewczyny! jak ja bym chciała takiego sierściuszka, ale nie ma mowy, mój Mąż nienawidzi kotów, więc u nas miałby raczej poligon niż przyjemne życie:D
Nessi proszę Cię nie stresuj się. Poczekaj do środy i zobaczysz co powie lekarz wtedy już musi być widać wszystko. Co do bólu takiego jak piszesz to normalne w ciąży
Lux to teraz nowy cykl, nowe nadzieje, do roboty!:*
Tynka ja się na Ciebie napatrzeć nie mogę, jesteś piękna...nie żeby coś ale doceniam piękno innych kobiet :D i fajnie że wyprawa Ci pomogła, czasem warto się wyciszyć i pomodlić
Azylek takie sny to przez to że przegiełaś :D

Ja dzisiaj zwariuję normalnie ... hormony mi chyba na głowę walą i to konkretnie.
Zrobiłam dzisiaj test i wyszedł pozytywnie , baaardzo blada kreska to 25 dnień cyklu :) Nie mogę w to uwierzyć i pobiegłam z rana zrobić betę ... po 16 będą wyniki... Stresuje się strasznie, bo zawsze jest ryzyko błędu testu i nie jestem pewna czy nie za późno popatrzyłam...

Trzymam kciuki, będzie dobrze :)

reklama
Dziewczyny Wy macie większą wiarę niż ja ... ale wszystkie znaki na ziemi i niebie mówią mi coś zupełnie innego.
Test ciążowy wyszedł pozytywny 3 dni przed @ - nie ma szans by ciąża była młodsza.
Wymiary pęcherzyka się coś nie zgadzają :
1 USG : 9 marca ... wymiar : 7.50mm
2 USG: 17 marca... wymiar 6:50mm !!!
3 USG: 18 marca ... wymiar : 0.84cm

To się kupy nie trzyma

Do góry