reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Mała po sterylizacji 2 tyg i juz szwy ściągnięte, takze śmiga po chacie jak perszing [emoji3]
Jugo racja z tymi lekarzami ... Mam takie samo zdanie..

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
WP_20150817_12_52_45_Pro.jpg
Mała po sterylizacji 2 tyg i juz szwy ściągnięte, takze śmiga po chacie jak perszing [emoji3]
Jugo racja z tymi lekarzami ... Mam takie samo zdanie..

Fajny srel :) Mój to weteran ... bez 4 zębów, miał pęknięte podniebienie ... sąsiedzi go pogonili ze swojego tarasu i spadł biedak z 3 piętra na podjazd ... na szczęście po operacji się szybko wylizał

Załączniki

• WP_20150817_12_52_45_Pro.jpg
    WP_20150817_12_52_45_Pro.jpg
    350,8 KB · Wyświetleń: 265
Ostatnia edycja:
Biedaczek [emoji17] Kurde ja wlasnie mieszkam na 3 pietrze i strach otworzyć balkon, bo ta mała wszędzie skacze i na bank mi zaliczy podwórko.. Druga kotka ma 9 lat i juz 3 razy mi spadła z parapetu, ale na szczęście bez żadnego uszczerbku.
Chyba musze jakas siatkę przymontowac, widziałam takie cos na paru balkonach [emoji3]

Jak masz mały balkon to tak ... ale ja przy 24 metrach miałabym problem. W dodatku graniczę z 3 sąsiadami drewnianą ogrodową antresolą ... nie ma nawet gdzie zaczepić takiej siaty. On Nam uciekł 2 x. Raz go ściągałam z rynny za oknem dachowym. Następnym razem już z podjazdu.. W lato go trzeba pilnować zwyczajnie a na smyczy to mu odbija. Moja mama za to mieszka na 10 piętrze i ma kota z lękiem wysokości :D za Chiny nie wyjdzie na balkon nawet jakgo woła.

bezzębny batkot :D Ale jest kochany ... nigdy nikogo nie udrapał ...dla dzieci idealny.
Bum śliczne :tak: to parka ?
Mi się marzy niebieski :D Ale K się nie zgadza na dwa ... bo kuwetę czyści ahahaha

Nessi nie parka :D
Figo (pers) ma 9 lat a Rudy 7 miesięcy ;)
Więc dwa chłopczyki , ale dają czasem popalić :D
Ooo tam kuweta u mnie ten obowiązek do mnie należy ...
Ale dużo koop nie robią a mamy zwirek silikonowy to siku wchłania :)

Same kociary prawie :D
U mnie się tylko Benek spisuje ...
Mój K to mistrz pomysłów .. jak byliśmy z młodym na usunięciu migdała w szpitalu, to K zapomniał kupić piach. Wpadł na genialny pomysł, by : UWAGA ... użyć wióry chomika ... myslałam, że padne ...
Zapach nie pozostawiał wątpliwości, że przekombinował. :D

Nessi no trzeba sobie radzić , widać twój K miał super pomysł :D
Mi się kiedy skończył a do wymiany kuweta szła a do sklepu mi się nie chcialo iść to na dzień papieru toaletowego im tam potargalam ale kuzwa on byl pozniej wszędzie :D
A wasze też tak zwirek rozsypuja jak wychodzą z kuwety ? :)

reklama
Do góry