reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

lux: no i o to chodzi :) Ja też lubię jak ludziom smakuje to co zrobie :)

julia: idę w przyszłym tygodniu będzie 12 dc, więc powinno być coś widać, bo jednak większa dawka. Ooo to sobie trochę odpoczniesz i może poleżysz do góry brzuszkiem :) Długo sie złości za te butki! Było warto, bo piękne są! :D A pewnie, książka dobry towarzysz :)

nessi: ciekawe czy już weszłaś do gina...mam nadzieję, że wszystko dobrze na tym usg!

reklama
Już po ... Pan doktor stwierdził, że ciąża jest młodsza, z usg wychodzi 5 tydzień i 3 lub 4 dzień. Pęcherzyk ciążowy ma wymiar 0,84 cm a żółtkowy 0,52 cm ... zarodka jeszcze brak, ale powiedział, że nawet jak ciąża ma 6 tygodni i 6 dni to jeszcze nie musi być widoczny zarodek, Beta dobra ... wszystko się mieści w normach. Sprawdził mi też jajniki na obecność ciąży pozamacicznej ...wykluczył ciąże zaśniadową i puste jajo płodowe.
Pozostaje mi czekać do środy ... powiedział, że będzie widać już zarodek, bo na jego oko i obliczenia to bardzo młoda ciąża i okresem mam się nie wzorować. Oglądał te moje wcześniejsze USG od tej mojej ginki i stwierdził, że robił je ktoś niechlujnie.

Oooosz co tu taka cisza :D

Ja wzięłam vicksa , poszłam spać i się gorzej czuje ... mój P dzisiaj wziął wolne to się nami opiekuje :)

A u nas weeknd w domu , mała nie może nigdzie wychodzić , więc będziemy lezakowac :D

A teraz patrzymy na jakiś dziwny film na cinemax 2 .

Ness kochana widzisz , będzie wszystko dobrze ! :* czy owulacja nastąpiła później w tym twoim bez owulacyjnym cyklu tak ? :)
Super , czyli za tydzień zobaczysz fasolka ;)

On powiedział, że owu musiała być znacznie później co nie jest niczym niezwykłym

Załączniki

• WP_20160318_001.jpg
    WP_20160318_001.jpg
    424,5 KB · Wyświetleń: 74
Nessi kochana piekne wiesci;) jelsi niby cykl bezowulacyjny to jest wielka mozliwosc ze ciaza nlodsza;)
U mnie byla ta ostatnia ciaza z dlugiego niby bezowulacyjnego cyklu i ciaza caly czas miala 2 tyg. Roznicy!!!!

Nessi kochana piekne wiesci;) jelsi niby cykl bezowulacyjny to jest wielka mozliwosc ze ciaza nlodsza;)
U mnie byla ta ostatnia ciaza z dlugiego niby bezowulacyjnego cyklu i ciaza caly czas miala 2 tyg. Roznicy!!!!
Mi to aż trudno dać wiarę właśnie na takie różnice ... ale on mówił, że to nic niezwykłego ...powiedział, że za szybko się pośpieszyłam do ginekologa. Że trzeba było zaczekać i dać się jej rozwinąć. A co do plamień ciąża jest nadal zagrożona ... więc mam brać dupka 3 x dziennie.

reklama
Nessi to bierzemy dupka i odpoczywamy :)
ajj ale się cieszę ! :*

Noo to super oby u anuli , karoli i tęczowej było wszystko super :)

Do góry