reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Jugo u nas tez pogoda ma być nieciekawa ...dziś zresztą też taka jest ... my jutro idziemy na dzień otwarty szkoły z młodym ,będą mieli swoje stoisko .... później będziemy zdobić nasze Muffiny ....
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
szaszlyki drobiowe, kotlety drobiowe, melone z lopatki z farszem z pieczarek i sera, salatke gyros, jakas kielbase zgrzeje, bo beda tez dzieci i wiadomo one parowki i warzywa chce podac jakies no i słodkie potem plus whisky plus cos gazowanego, bo faceci beda, w koncu to Tomka imieninylux: a co podasz gościom? To, że będzie pyszne nie ulega wątpliwości
Jugosława
Fanka BB :)
lux: wow! To się narobisz! Chociaż u mnie to jest tak, że ja też uwielbiam gotować i jakoś mnie nie męczy samo gotowanie tylko później nakładanie, dokładnie i tak dalej. Ale i tak będzie fajnie i przyjemnie No i miło się chłopu zrobi Zrobiłam się głodna od tego czytania
ja lubie gotowac i ciesze sie, ze sie nastoje w kuchni, a potem az sie milo patrzy jak rodzinka to palaszujelux: wow! To się narobisz! Chociaż u mnie to jest tak, że ja też uwielbiam gotować i jakoś mnie nie męczy samo gotowanie tylko później nakładanie, dokładnie i tak dalej. Ale i tak będzie fajnie i przyjemnie No i miło się chłopu zrobi Zrobiłam się głodna od tego czytania
Hejo
Nessi kochana ja caly czas zaciskam kciuki za Ciebie
Beta bardzo ladnie urosla!
Kiedy idziesz na jakies usg?
Jugoslawa no ciekawe jak na Ciebie podziala te Clo kiedy idziesz na jakis monit?
Azylek musisz kochana ochlonac, spojrzysz inaczej...
Ja dzis juz koniec pracy i dopiero w poniedzialek ide, jeny jak sie ciesze
Myslalam ze dzis wieczor bedzie fajny ale M jest na mnie zly za buty nie to nie z ksiazka tez bedzie fajny hihi.
Nessi kochana ja caly czas zaciskam kciuki za Ciebie
Beta bardzo ladnie urosla!
Kiedy idziesz na jakies usg?
Jugoslawa no ciekawe jak na Ciebie podziala te Clo kiedy idziesz na jakis monit?
Azylek musisz kochana ochlonac, spojrzysz inaczej...
Ja dzis juz koniec pracy i dopiero w poniedzialek ide, jeny jak sie ciesze
Myslalam ze dzis wieczor bedzie fajny ale M jest na mnie zly za buty nie to nie z ksiazka tez bedzie fajny hihi.
reklama