reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Nessi ja Cię nie chce smucic ani kłamać ale ja w pierwszej ciazy miałam puste jajo płodowe i beta ładnie rosła ogólnie wszystko rosło tylko nic nie było :(
Ale wierzę , że u Ciebie będzie wszystko ok , jedź na jakieś lepsze usg kochana ;*

U mnnie mała zapalenie górnych dróg oddechowych , leki 150 zł i się musimy kurowac ehh ..

Lux aż tak brzuch boli? Przeszło coś ?

anula a ty czemu na bete nie jechalas ? :p

Nie wiem co miałam jeszcze pisać , jestem padnieta a to dopiero 15:10 ...

azylek: każdy lekarz, a przynajmniej jakaś część ma swój plan na leczenie. Myślę, że wazne jest, żeby mieć zaufanie do lekarza i każdą wątpliwość z nim wyjaśnić. Wszystko też zależy co ma się na celu i jaki jest całkowity obraz osoby której się zleca takie a nie inne leki. A co do dawkowania dupka czy lutki to spotkałam się z różnym, od 1 tabl dziennie do 2 tabletek dziennie.

nessi: beta sporo urosła! Tak jak anulka pisze, przy takich wartościach to już dużo wolniej rośnie. Mam nadzieję, że zobaczysz dzisiaj pięknego kropka!

lux: biedactwo! Może jak teraz tak boli to później nie będzie już bolało. Eh te bolesne @. Mogłyby chociaż nie boleć, skoro przychodzą kiedy się ich nie chce :/

migduch: produkcja idzie :D A ty kiedy ginekologa odwiedzasz? :) Może wpisać cię do kalendarza? :)

xbum: ałć! To po kieszeni dostałaś :/ Że też te leki takie drogie musza być :/ Niech malutka zdrowieje :)

U mnie drugi dzień na większej dawce CLO i czuję, że coś się tam dzieje :/ Mam nadzieję, że nie zrobią mi się torbiele :/

Ja dziś siedzę z dzieciaczki znajomych. Trzeba się odstresowac a przy tak grzecznym dziecku aż nudno się robi :D

kruczyca: nudno mówisz? Uważaj, żeby się nagle z aniołka w tego drugiego nie zmieniło :D Bo jak ci da popalić to wiesz :D

reklama
A ja nie robiłam bety bo zrobię ja jutro albo w poniedziałek .

Bum zdrówka dla małej ...

Jakie plany na weekend ?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Do góry