reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Nooo pewnie a pozostałe nieech szybko zachodzą :p

A ja mam sluzu , ze hoho ten wiesiolek tak szybko działa ?? :unsure:

Kruczyca a ty jak tam ja zdrowko?

Ness nie spodziewałam się , że tak szybko moze działać :D
Robię ale na razie bladziochy same ledwo widoczne :D

Edit : dopiero 8dc.

Bum zdrowie dobrze to gardło i katar ostatnio to z alergii :D tak u mnie jak nie urok to sraczka... Wyszedł kwiatuszek jeden drugi i z nosa kapie jak z zepsutego kranu. Ale już alertec poszedł w ruch także jest dobrze. Owulacja lada dzień,dzis już czuję podbrzusze także wszystko według planu ;)

jullia no ja u siebie nie wiedziałam nigdy tyle , więc jest poprawa :D

Kruczyca no super ze owulacja będzie , szkoda ze nie możecie działać :p
Ja to w kwietniu/maju kicham z 150 razy na dobe , jak wszystko zaczyna pylic to jest masakra a oczy to jakby mój P mnie dziennie okładal haha :D

Xbumx a wiesz na mnie ten wiesiek tak niedziala na zewnatrz w srodu chyba lepiej;) tak mi sie wydaje hehe

To mówisz że 2 tygodnie różnicy to nic dziwnego jeśli chodzi o wiek ciąży ?
U mnie teraz powinien być 6 tydzień i 6 dzień ciaży
A wychodzi 5 tydzień i 3 lub 4 dzień ciąży ... to wesoło :)

reklama
Nessi mi gin tez mowil kiedys o tym , ze 2 tygodnie różnicy moze być ;)

Edit : moja mała na początkowych usg była też jakoś o tydzień do tylu a pod koniec nadgonila :)

Do góry