reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Hej, u mnie troszkę lepiej .. w sensie .. chyba się już pogodziłam z faktem. Dla pewności jak beta będzie rosnąć mam wizytę u innego ginekologa na 17:30 ... a jak nie będzie to pojadę chyba do szpitala. Bo się na mojej gin zawiodłam ..zrobiła mi 1 minutowe usg i powiedziała, że widać pęcherzyk żółtkowy a to dobrze rokuje ... w karcie nie napisała nawet, że jestem w ciąży bo żeby do Niej iść musiałam z recepcji zabrać swoją kartę więc do niej zerknełam. Mówię, jej, że pęcherzyk było widać już tydzień temu. Na co ona, że to nie możliwe bo by to zapisała i założyłaby mi kartę ciąży, której nota bene nawet nie mam. A ta karta ciąży jest ważna przecież nawet jakbym miała jechać do szpitala.
Konsultowałam się z kilkoma ginekologami przez telefon. Jeden mówił, że nic tam w ciaży pływać i ruszać się nie może, oprócz dziecka oczywiście .. że pewnie pęcherz miałam pełny ( a było tak ). Jednak nadziei sobie nie robię wielkiej. Mam tylko nadzieję, że szybko będę mogła wrócić do starań. I że ta obecna tzw. ''górka hormonalna'' sprawie, że szybko zajdę w ciąże. Nic mnie nie boli, troszkę znowu plamię ''kawa-z mlekiem''. Boję się tylko by to nie była ciąża zaśniadowa
Nessi bedzie dobrze! Przy zasniadzie beta rosnie bardzo duzo, w tysiacach.
Wlazlam na ten watek, bo caly czas sie martwie i trzymam kciuki!
Caly czas licze na to ze ta lekarka sie na niczym nie zna i dlatego takie farmazony wygaduje.

Hej Strawbelka!;)

Anula baby&mama med maja takie ziola. Maja dla staraczek, dla kobiet w ciazy i dla mam karmiacych (chyba). Ja pilam te ziolka dla staraczek, smaczne byly;)

Siemka z rana ja do ginki jade potem glukoza z obciazeniem fuj ale mi nie dobrze to jakas masakra owulki dalej nie ma 16dc wiec czeka mnie dlugi cykl ta prolaktyna mnie martwi pogadam dzis z ginka i potem szukam endo znalazlam super lekarke a teraz musze wybadac jak przyjmuje odezwe sie pozniej bo juz jestem w kielcach pa

Hej dziewczyny,

anula: lekarze to nie mają kiedy na urlopy chodzić :D A co do ziół to ja ogólnie jestem otwarta na takie sprawy.

xbum: jak córcia? Lepiej jej po inhalacjach? Co robicie ze szczepieniem?

luska: powodzenia na wizycie i na glukozie. Daj znać co i jak :)

lux: jak tam? :D

karola: uu zaczyna się! Znaczy to dobrze :D Tylko to kłopotliwe :/ Dasz radę!

Jugo no noc przespala a dziś o 7 wstała pełna życia , no kaszel jest ale już laadny taki mokry , gorączki brak . Zeobimy jeszcze raz inhalacje , syropek i pojwdziemmy na te szczepienie po 12 mamy .
Lekarz zawsze przed baada czy jest wszystko ok , więc jak coś to od razu będę wiedziała :)

Mnie za to coś głowa od wczoraaj nawala po bokach i w gardle taką flegme czuje :(

reklama
xbum: no to się cieszę, że lepiej. Te inhalacje to sobie razem zróbcie :D To może i tobie pomogą :D

Zauważyłam, że olej z wiesiołka zaczyna działać! Jak tak dalej pójdzie to w dniu owulacji odpłynę!

Do góry