reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Witajcie,

ness: jak to się rusza? Spokojnie, czasem dużo później można zobaczyć zarodek i bijące serduszko. Może miałaś owu później? Zmierzyła ci pęcherzyk?

tynka: czyli w końcu przyszła @ :( Trzymaj się. Kolejny cykl będzie lepszy! Tak sobie powtarzam :) Mam nadzieję, że będziesz miała w miarę spokojny dzień w pracy.

reklama
Cały pecherzyk ciazowy sie rusza, powinien byc jednolicie ciemny , pecherzyk zoltkowy sie nie powiekszyl przez tydzien ..zmniejszyl sie tez pecherzyk ciazowy, podejrzewa ze ciaza obumarla , ale nie wie dlaczego beta rosnie normalne dlatego chce sprawdzic jej przysrost i zebym nie miała łyzeczkowania to wywoła mi naturalnie za tydzien jak nie bedzie zarodka
WP_20160317_004[1].jpg

Załączniki

• WP_20160317_004[1].jpg
    WP_20160317_004[1].jpg
    340,5 KB · Wyświetleń: 393
A to z tygodnia temu :

WP_20160309_001.jpg

wymiary sie rozni ... zmniejszyl sie ciazowy

Załączniki

• WP_20160309_001.jpg
    WP_20160309_001.jpg
    391,7 KB · Wyświetleń: 397
nessi: nie są to optymistyczne wiadomości, ale jak wiemy wszystko się może jeszcze zdarzyć! Trzeba po prostu czekać :( A może jeszcze fasolka zaskoczy i będzie ok. A progesteron to i tak bym oznaczyła tak dla samej siebie, żeby wiedzieć po prostu. Bardzo mocno trzymam kciuki, żeby na następnej wizycie wszystko było dobrze. Trzymaj się.

reklama
Hej , ja czekam w kolejce do punktu pobrań ...

Nessi tule mocno :(
Ale mam nadzieję , że jeszcze wszystko się ładnie potoczy ...

Do góry