reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Witajcie,

ness: jak to się rusza? Spokojnie, czasem dużo później można zobaczyć zarodek i bijące serduszko. Może miałaś owu później? Zmierzyła ci pęcherzyk?

tynka: czyli w końcu przyszła @ :( Trzymaj się. Kolejny cykl będzie lepszy! Tak sobie powtarzam :) Mam nadzieję, że będziesz miała w miarę spokojny dzień w pracy.

reklama
Cały pecherzyk ciazowy sie rusza, powinien byc jednolicie ciemny , pecherzyk zoltkowy sie nie powiekszyl przez tydzien ..zmniejszyl sie tez pecherzyk ciazowy, podejrzewa ze ciaza obumarla , ale nie wie dlaczego beta rosnie normalne dlatego chce sprawdzic jej przysrost i zebym nie miała łyzeczkowania to wywoła mi naturalnie za tydzien jak nie bedzie zarodka
WP_20160317_004[1].jpg

Załączniki

• WP_20160317_004[1].jpg
    WP_20160317_004[1].jpg
    340,5 KB · Wyświetleń: 387
A to z tygodnia temu :

WP_20160309_001.jpg

wymiary sie rozni ... zmniejszyl sie ciazowy

Załączniki

• WP_20160309_001.jpg
    WP_20160309_001.jpg
    391,7 KB · Wyświetleń: 394
nessi: nie są to optymistyczne wiadomości, ale jak wiemy wszystko się może jeszcze zdarzyć! Trzeba po prostu czekać :( A może jeszcze fasolka zaskoczy i będzie ok. A progesteron to i tak bym oznaczyła tak dla samej siebie, żeby wiedzieć po prostu. Bardzo mocno trzymam kciuki, żeby na następnej wizycie wszystko było dobrze. Trzymaj się.

reklama
Hej , ja czekam w kolejce do punktu pobrań ...

Nessi tule mocno :(
Ale mam nadzieję , że jeszcze wszystko się ładnie potoczy ...

Do góry