no ewdentnie mlodszy od niej heehheHaha no mój tapeciar też nie lubi
O widzisz facet boski, to chociaż widoki ładne
reklama
Hejo
Lux z czasem wiecej osob poznasz
Jugoslawa kochana zazdrpszcze tego odpoczynku
Ja jutro do pracy ide:/ wlasnie wracam z pracy do domu, musze pare spraw na miescie zalatwic.
U mnie czas leci strasznie!
Luska nieznam sie az tak na tych wynikach, ale wiadomo czlowiek w szoku! Spokojnie tarczyce idzie opanowac napewno lekami dobranymi ogarnie sie sprawe glowa do gory!
Ile zjedliscie paczkow? bo ja 3
Ja jutro do pracy ide:/ wlasnie wracam z pracy do domu, musze pare spraw na miescie zalatwic.
Luska nieznam sie az tak na tych wynikach, ale wiadomo czlowiek w szoku! Spokojnie tarczyce idzie opanowac napewno lekami dobranymi ogarnie sie sprawe glowa do gory!
ja nie liczylam ile jadlam hehehHejo
mam problem,sprzedałam półtoraroczna kanapę koleznace, wzielam za nia grosze, bo 250 zl, warta byla duzo wiecej, to bylo w lipcu, mowie do niej, ze kase dasz zima listopad-grudzien, no dobra minal grudzien i cisza no to sie upomnialam, styczen i cisza, tez nic, pojechalam do niej i mowie, ze pora zaczac placic za kanape, choćby w ratach zpo 50 zl ona, ze nie wie kiedy mi da, bo ma pamietac, ze dodatkowa prace stracila, no dobra ja to rozumiem, ale czy mi ktos daje za darmo? jej zięc tam siedzi u nich i na piwka, driniacze kasa jest, winko tez on im kupuje a zeby mi moja kase dac to nie ma, nie wiem co mam zrobic? lubie ja, bardzo, znamy sie kilka lat, zyjemy jak rodzina, co zrobic jesli i w lutym kasy nie dostane?
Pogadaj z kolezanka uzgodnijcie kiedy odda ci kasemam problem,sprzedałam półtoraroczna kanapę koleznace, wzielam za nia grosze, bo 250 zl, warta byla duzo wiecej, to bylo w lipcu, mowie do niej, ze kase dasz zima listopad-grudzien, no dobra minal grudzien i cisza no to sie upomnialam, styczen i cisza, tez nic, pojechalam do niej i mowie, ze pora zaczac placic za kanape, choćby w ratach zpo 50 zl ona, ze nie wie kiedy mi da, bo ma pamietac, ze dodatkowa prace stracila, no dobra ja to rozumiem, ale czy mi ktos daje za darmo? jej zięc tam siedzi u nich i na piwka, driniacze kasa jest, winko tez on im kupuje a zeby mi moja kase dac to nie ma, nie wiem co mam zrobic? lubie ja, bardzo, znamy sie kilka lat, zyjemy jak rodzina, co zrobic jesli i w lutym kasy nie dostane?
rozmawialam a ona twierdzi, ze nie ma i niby na koniec lutego jak dostanie pieniadze, kuzwa, zeby o swoje sie musiec upominac?Pogadaj z kolezanka uzgodnijcie kiedy odda ci kase
NeSSi
Moderatorka
rozmawialam a ona twierdzi, ze nie ma i niby na koniec lutego jak dostanie pieniadze, kuzwa, zeby o swoje sie musiec upominac?
Następnym razem lepiej wystawić coś na OLXie
bede niespelna dwuletnia lawe sprzedawac i pod Bogiem dam ja na olxa, mimo iz ona sie na nia czailaNastępnym razem lepiej wystawić coś na OLXie
reklama
ona mysli, ze jak sie znamy tyle lat to ja przymkne oko, ale tak nie bedzie o nołSzkoda, że nie czai się do wypłacenia zaległej kasy