reklama
u nas sprzatanie, pranie gotowanie, zaliczony dlugi spacerWitam się niedzielnie. ......
Weekend dobiega końca .....
Pogoda dopisała ..... ale nie odpoczelam .... teraz zamulam choć trzeba się ruszyć i na jutro przygotować .....
Podwozie ćmi .... a to dopiero 23dc ...
Jak wasze samopoczucie dziś?
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
a super dzieki, juz tydzien mija jak mieszkamyU mnie ok. Wekend szybko minal a ty anula jak sie czujesz
Tynka damy rade jestes dzielna
Jugus jak tam
Lux i jak nowe mieszkanie
no baa testujemy haaa to ja narzekam na sasiadow, ktorzy sa nad nami, trafili sie ostrzy imprezowicze, ktorzy regularnie sie kloca, a to slychac niestety, resza sasiadow, ktorych zdazylam poznac jest okSasiedzi nie narzekaja? Testujecie mieszkanie
NeSSi
Moderatorka
U mnie przedwczoraj przedostatni dzień @ i śluz płodny, że hej! Póki co jeszcze się nie staramy, może dzisiaj ...
szanse pewnie zerowe jak zwykle, toteż nie nastawiam się niewiadomo jak ...
Ostatnim okresem miałam już dni płodne podczas @ i podczas @ zaczeliśmy staranka, i (__)___) więc teraz nie mam zamiaru się śpieszyć ...póki co .. bóli na owu nie mam.
Da się jakoś zresetować mózg ? ma ktoś jakiś sposób by nie zachowywać się jak robot w dni płodne ?
Ostatnim okresem miałam już dni płodne podczas @ i podczas @ zaczeliśmy staranka, i (__)___) więc teraz nie mam zamiaru się śpieszyć ...póki co .. bóli na owu nie mam.
Da się jakoś zresetować mózg ? ma ktoś jakiś sposób by nie zachowywać się jak robot w dni płodne ?
napi.erdol sie jak szpak, poloz sie i daj sie wyzyc mezowi, hehhe, podobno dziala, musze tego sprobowac kiedys, moze sie udaU mnie przedwczoraj przedostatni dzień @ i śluz płodny, że hej! Póki co jeszcze się nie staramy, może dzisiaj ...
NeSSi
Moderatorka
napi.erdol sie jak szpak, poloz sie i daj sie wyzyc mezowi, hehhe, podobno dziala, musze tego sprobowac kiedys, moze sie uda
Taaa . mój K zawsze chętny ale jak przychodzi czas na inicjatywę to kłoda sunąca w nurcie rzeki ma więcej energii niż on.
reklama
NeSSi
Moderatorka
Dlatego ja zawsze wolę szczytowe mieszkania ... wolę już nagrzany od słońca w lato dach niż szpilki, mumcy, umcy itp ja rządzę! hyhyhyhy wiele jest rzeczy podemną ale nademną nie ma już nic hahahahahhano baa testujemy haaa to ja narzekam na sasiadow, ktorzy sa nad nami, trafili sie ostrzy imprezowicze,