Dzień dobry .....
Jugo melduje się dopiero dziś ... siedzę w pracy bo wyjątkowo musialam rekrutacje przeprowadzic,muł mnie dopadł ....zaraz chyba zasne na krzesle ..porażka .... u mnie bez zmian poza tym ze wczoraj cały dzień łupał mnie prawy jajowod a dziś na przemian i wogole czuje dół ....a dziś dopiero 22dc .... wiec jeszcze trochę ..... jak wyjdę z pracy co nastąpi za niedługo to jadę na babskie pogaduszki bo się z kumpelami umowilam ....i tak ooo czas leci,po powrocie idę chyba spać .....
Lusia wyniki nie najgorsze ale faktycznie umów się do endokrynologa i niech coś poradzi ..... leki działają cuda i ważne ze człowiek wie co i jak bo jakby szukać przyczyny bez pkt zaczepienia to dopiero byloby licho .
Moniusia zazdroszczę trochę tych zakupów w sklepie bufowlanym a później meblowania i czekam z niecierpliwością na efekty końcowy
mile zajęcie głowy czymś innym ....
Lux faktycznie nie ciekawa sytuacja, porozmawiaj z koleżanką może ma faktycznie kłopoty finansowe i nie bardzo umie to rozwiązać i rozmawiać o tym bo raczej to nic przyjemnego .... wiadomo powinna się określić etc bo absurdem jest upominać się o swoje ....
Julia haaa a ja nie zjadlam ani jednego paczka .... zrobilam wszystkim na przekór ...zresztą w ogóle nie miałam ochoty jakoś tak bleee .... łącze się w bólu .... ja tez w pracy wyjątkowo choć wolalabym grzać miejsce na kanapie .....
Nessi i jak mąż przyjął wieści dot. Wyników? Chyba że coś pokrecilam ....
Upss tel mi pada wiec kończę tym czasem .... do później
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka