reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Nie ....
Ona myśli, że jesteś w lepszej sytuacji, nie potrzebujesz bo Cię stać ... mam takie koleżanki, wiem jak działa mechanizm ....
bogata nie jestem biedna tez nie, ot taki zwykly poziom zycia, wiem, ze ona ma ciezej, bo wdowa, dwie corki, ale kuzwa mysmy zyli jakis czas z Tomka pensji, byly oplaty raty itp i jak bylo pozyczone to sie oddalo, nie ma, ze nie mam, mi by bylo wstyd kilka miesiecy nie oddawac komus kasy, ale jak pozyczala ode mnie kase to zawsze oddawala na czas, dziwne, ze z ta kanapa tak zwleka

Dzień dobry .....

Jugo melduje się dopiero dziś ... siedzę w pracy bo wyjątkowo musialam rekrutacje przeprowadzic,muł mnie dopadł ....zaraz chyba zasne na krzesle ..porażka .... u mnie bez zmian poza tym ze wczoraj cały dzień łupał mnie prawy jajowod a dziś na przemian i wogole czuje dół ....a dziś dopiero 22dc .... wiec jeszcze trochę ..... jak wyjdę z pracy co nastąpi za niedługo to jadę na babskie pogaduszki bo się z kumpelami umowilam ....i tak ooo czas leci,po powrocie idę chyba spać .....

Lusia wyniki nie najgorsze ale faktycznie umów się do endokrynologa i niech coś poradzi ..... leki działają cuda i ważne ze człowiek wie co i jak bo jakby szukać przyczyny bez pkt zaczepienia to dopiero byloby licho .

Moniusia zazdroszczę trochę tych zakupów w sklepie bufowlanym a później meblowania i czekam z niecierpliwością na efekty końcowy :) mile zajęcie głowy czymś innym ....

Lux faktycznie nie ciekawa sytuacja, porozmawiaj z koleżanką może ma faktycznie kłopoty finansowe i nie bardzo umie to rozwiązać i rozmawiać o tym bo raczej to nic przyjemnego .... wiadomo powinna się określić etc bo absurdem jest upominać się o swoje ....

Julia haaa a ja nie zjadlam ani jednego paczka .... zrobilam wszystkim na przekór ...zresztą w ogóle nie miałam ochoty jakoś tak bleee .... łącze się w bólu .... ja tez w pracy wyjątkowo choć wolalabym grzać miejsce na kanapie .....

Nessi i jak mąż przyjął wieści dot. Wyników? Chyba że coś pokrecilam ....

Upss tel mi pada wiec kończę tym czasem .... do później

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

u mnie w piekarniku jest pizza i pieknie pachnie,
Anula mi az wstyd sie prosic o swoje pieniadze, nam tez nie jest lekko, musimy ciezko pracowac na to co mamy, nikt nam za darmo nie daje, masz juz 22 dc, u mnie polowa cyklu, jajce bola dzis lub jutro owu, sluz plodny jest

lux: to zawsze kłopotliwe jak trzeba odzyskać kasę od kogoś znajomego albo rodziny :/ człowiek sie bije z myślami jak to zrobić, żeby kogoś nie urazić i tak dalej...Rozłożenie na raty to dobry pomysł. Zresztą... to jej powinno zależeć na tym, żeby oddać :/

julia: ja tez nie zjadłam pączka ani faworka :) Nie miałam w ogóle na nie apetytu. Ale nadrobiłam dzisiaj, bo akurat nam się zachciało i kupiliśmy trochę faworków :)

anula: o to od razu na głęboką wodę jesteś rzucona. Po przerwie taki zapierdziel. Przynajmniej czas szybko mija :) Przyjemnego babskiego spotkanka :D

Hej dziewczyny ja ostatnio nie mam weny. No i złapałam mega doła. Rzygać już mi się chce od tej luteiny i jestem zła. Gin mi chyba za wcześnie ja kazał zacząć brać. Byłam u niego w 15 dniu cyklu i kazał od razu brać do 28 dnia cyklu tylko ze mój pęcherzyk miał dopiero 17 mm i moim zdaniem to nie miałam owulacji a z tego pęcherzyka mi się chyba dorodna torbiel zrobiła bo podczas seksu tak mnie boli że mi się ryczec chce. Pierwszy raz coś takiego miałam. W dodatku byłam dziś w pracy i średnia wieku ciężarnych na poloznictwie to 18 lat. A jak była jedna 21-latka to w drugiej ciąży!!! Kuźwa ja się pytam po co 15-latce dziecko!!!!! Czy zamiast niej nie mogłabym ja zajść w ciążę Noooo!!! Jestem tak wściekła że cała drogę jak wracałam z pracy to wyłam.

tynka: ja też mam jakiegoś doła dzisiaj...Byłam na spacerze i jak mijałam rodziny z dziećmi to mi się ryczeć chciało :( Nie wiem co pozytywnego napisać...poza tym, że w końcu się nam uda. A co do ginekologa to może po prostu wpadnij na podglądanie czy pęcherzyk pękł czy nie. Może uda się potwierdzić. Co lekarz to inaczej zleca przyjmowanie progesteronu :/

Niestety wiek modnie określanego "pierwszego razu" z roku na rok się obniża a dodając do tego kiepską edukację seksualną to potem takie kwiatki są, że dzieci mają dzieci...już nie mówiąc o tym, że seks z nieletnią poniżej 15 r.ż. jest karalny...

Tynka,Jugo ... jutro będzie lepszy dzień ... najważniejsze jest to ze "nie siedzimy bezczynnie " i walczymy do końca ! Uda się ...po mimo upadków i wątpliwości....

jak widze nastolatki to sie zastanawiam co z nimi jest nie tak, byl taki fajny progra, matka w ciazy, corka w ciazy, i jedna nastolatka mowi, juz nie moge sie doczekac synka, bede go tulic, chodzic na spacery, bedzie bosko, kilka dni po narodzinach wypiela sie na to dziecko, dajac go pod opieke tesciowej, bo tatus tez sie wypial, ehhhh, zal tylko tych dzieci, bo okazuje sie, ze dziecko to nie lalka tylko czlowiek i to jest szok dla mlodych matek, ze trzeba wstac w nocy, trzbeba miec oczy dookola glowy itp i one nie daja rady a my kobiety, ktore chcemy dziecko, damy rade je wychowac mamy takie trudnosci :no:

reklama
Witam się niedzielnie. ......
Weekend dobiega końca .....
Pogoda dopisała ..... ale nie odpoczelam .... teraz zamulam choć trzeba się ruszyć i na jutro przygotować .....
Podwozie ćmi .... a to dopiero 23dc ...

Jak wasze samopoczucie dziś?

Do góry