reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Anula ja mu właśnie powtarzam żeby się nie martwil bo to nic nie znaczy jescze, że dostanie witaminki albo leki i od razu będzie lepiej, bo tu tylko o ilość chodzi. Mowie ze teraz zrobimy badanie po 4 dniach przerwy od seksu i od razy bedzie wiecej tych plemnikow. I tak widze ze to przezywa bo siedzi i czyta tylko. A ja uaje zadowolona ale nie ukrywam ze sie zmartwilam bardzo. Ja sie domyslalam ze bedzie malo plemnikow ale tego sie nie spodziewalam. U nas też wady główki są głównie. Mój mąż se kapie od zawsze w letniej wodzie, bielizna tylko luźna, wiecznie w dreszcz chodzi bo go jeansy uciekają, cole w sumie pije ale rzadko bo mu zabraniałam, nie pali, nie pije alkoholu w ogóle, witaminy bierze te co napisałam i ogólnie staramy się zdrowo jeść. Nie mam sumienia zabronić mu siłowni bo i tak mega dużo zmienił od maja tamtego roku. Najgorsze jest to że ze mną też nie jest zupełnie dobrze...najbardziej się boję niedroznych jajowodów.

reklama
anula dzwoniłam i powiedzieli , że jeżeli będzie 38 to mam nie przychodzić na razie ma 37,8 dalaam jej syropek powinno przejść no ...

Lux niech zrobi, chociaż myślę że u was będzie dobrze bo już raz w ciążę zaszłas i to chyba dosyć szybko prawda? Ja żałuję że nie zrobiliśmy sobie badań na początku starań. Prawie rok byśmy byli do przodu. Może nawet miałam już dziecko. Teraz to sobie mogę gdybac...będę działać to pewne. Przede wszystkim powtarzamy badania zaraz po świętach.

Tynka nie ma co gdybać .... bo niczego dobrego nam to nie przynosi .... a wręcz przeciwnie .... no uszka do góry ....powtórka będzie lepsza i kurcze niech się chłop wstrzyma ....u nas w klinice niepłodności wstrzemięźliwość wymagana od 5-7 dni ! a 1,5 dnia to tyle co nic :) ja to bym nawet taki wynik uznała za nieczytelny .... zobaczymy co twoja ginka dziś powie

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Lux niech zrobi, chociaż myślę że u was będzie dobrze bo już raz w ciążę zaszłas i to chyba dosyć szybko prawda? Ja żałuję że nie zrobiliśmy sobie badań na początku starań. Prawie rok byśmy byli do przodu. Może nawet miałam już dziecko. Teraz to sobie mogę gdybac...będę działać to pewne. Przede wszystkim powtarzamy badania zaraz po świętach.
ja sie zbieram by do tej nowej mojej guinki isc, tylko, ze ona tu rzadko jest i ma ogrom ludzi, ale mysle, ze kwiecein maj sie wybiore, do tego czasu dam se luz,co ma byc to bedzie..e hh, a cycki to mnie tak kluja po bokach, ze wysiadam

reklama
Do góry