reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

jugo polecam tę stronę, ja z niej zamawiałam już drugi raz i przesyłkę miałam po 2 dniach w domu! zamawiałam tam ten koenzym, metylowe: b12, b6, kwas foliowy i colostrum, oraz k2 mk7. Tę stronę poleciła mi dziewczyna z innego wątku i jestem jej mega wdzięczna. PS: możesz do Polski zamawiać

reklama
Tynka u nas androlog zabronił wysiłku na silowni np. odpowiednia dieta,cola ma dobry wpływ na plemniki ,witaminy wiadomo tylko trzeba je odpowiednio dobrać,luźna bielizna,zakaz gorących kąpieli ....mój miał m.in. kuracje clo 3 miesięczna .... dużo u nas plemników z wadą główki wiec zobaczymy co wyjdzie ale może genetycznie coś nie halo ..... i będzie trzeba zrobić badania ....a mimo tego wszystkiego udo się po kuracji i teraz chyba tez ..... znam przypadek gdzie plemników prawidłowych był 1% I KOBIETA zaszła w ciążę !

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

co najważniejsze Tynka nie załamuj się, tak jak Anula pisze są tragiczniejsze przypadki i wyszły na prostą więc wam się uda na pewno :) :*

Tynka i co najważniejsze .... mimo że ci źle,ciężko i przykro daj mężowi wsparcie ... przekonaj go o tym ze dacie rade,ze się uda .... ze po kuracji wyniki będą lepsze ....pokaż mu ze wierzysz w to ... bo dla faceta to jak utrata męskości .....

Lux zobaczę co nam powie. W zaleceniami mamy powtórzyć wynik za 2-3 tygodnie i zrobić posiew nasienia. Chyba umowie męża do jakiegoś androloga. Może on ma jakieś żylaki i dlatego tych plemników jest tak krytycznie mało. Morfologia czyli ilość prawidłowych plemników też nie jest zachwycająca bo norma to 4% a my mamy 4,72% . Ręce mi opadają. Głowa mnie boli, żołądek mnie boli, i serce też mnie boli...
dziewczyny dobrze pisza, powtorz badanie, kurcze ja sie boje, bo moj chce isc zrobic se takie badanie, az sie boje wynikow :oo:

Tynka ja się na tym nie znam , alee wierzę , że będzie wszystko ok i szybko zajdziesz w ciążę ! Tuleee ;*

anula cyce bolą ? :p

Moje dziecko ma gorączkę i kaszel a jutro ms szczepienie ...

Lux no strach jest niezły .... ale myślę że lepiej zrobić i wiedzieć na czym się stoi ....

Bum no to chyba po szczepieniu .... teraz jakieś cholerne wirusy panują .....

reklama
Do góry