reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Moniusia to dlaczego się te wyniki pogarszają?! Lekarze nic z tym nie robią?

Jeśli nie ma żylaka, nie ma chlamydii czy innej takiej, z posiewu nic nie wychodzi to nic się nie da zrobić. U faceta to lipka coś poprawić :)
A pogarszać się może nie pogarszają, po prostu nowa produkcja i już inaczej, następna może być lepsza;)

reklama
moniusia: dopóki doktorkowi główka będzie pracować to duża szansa, że jeszcze coś wymyśli. Będę trzymała kciuki, żeby cię jutro zaskoczył jakimś rozwiązaniem :)

tęczowa: ten ubichinol kupiłaś? Ja musże się z ceną oswoić i też kupić :D

Moniusia daj znać jak po jutrzejszej wizycie. Plemniki się nawet 72 dni nowe produkuje więc liczę że u was nówka tura będzie miodzio i się uda w koncu.

Za dwie godziny mam wizytę i zobaczymy co ze mną jeszcze. Może jakiś plan działania już dostanę. Oby oby...

Tęczowa ja jestem łasa na wszelkie witaminowe nowinki u chyba się skuszę na ten koenzym jak o nim poczytam. Tyle tych witamin już na rynku jest ze ciężko coś wybrać.

Tak mi szkoda mojego męża bo taki jest smutny:-( mówił że dla niego to badanie było okropne że aż się brzydzil ale teraz on to powtórzy ile tylko będzie trzeba. Moje kochanie...

Tynka ten o którym pisze Jugo czyli ubichnol wiele osób poleca, ale ja się skusiłam na mój bo cena ok i wydaje się wg składu, że dobrze się wchłania

Tynka Hey głową do góry u nad tez wynik zwłaszcza pierwszy wyszedł kiepsko ....czułam się jakbym dostała w twarz juz nie wspomnę o m .... dostał kuracje od androloga i się polepszyly to raz ,dwa jak dziewczyny piszą dużo rzeczy ma wpływ na wynik ..... poza tym u nas prawidłowych było z 3% ....mało i androlog powiedział ze to wcale nie oznacza ze jest bezpłodny .... są prawie 3 miliony a ty potrzebujesz tylko 1 sztuki !

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

możesz zrobić zdjęcie całego wyniku badania ? tak żebyśmy widziały wszystkie normy ?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Jak tylko będę po wizycie to dam Wam znać co ta ginekolog wymyśliła na ten nasz przypadek. A może od razu inseminacja no bo jak ich tak malusio jest to jak one mają w dużej ilości do komórki jajowej trafić...a może te żylaki ma. W końcu takie ciężary na siłowni dźwiga...

tynka: kochany ten twój mąż :) A co do inseminacji to zawsze przecież możecie spróbować. Trochę mniejszy wydatek niż in vitro i mniej skomplikowane. To wszystko zależy od sytuacji i od was :D

tęczowa: cena zachęcająca. U nas w PL to mam wrażenie, że wielu dobrych specyfików nie ma. Co szukam to właśnie znajduje na zagranicznych stronach :/ A jak czasem są w PL to w kosmicznych cenach.

reklama
Dziewczyny mam wyniki w teczce w samochodzie żebym nie zapomniała do lekarza wziąć ale jak tylko wrócę to cykne fotki i wyślę to zobaczycie bo ja się nawet odczytać dobrze nie mogłam jakoś tak chaotycznie to opisane i na trzech dużych kartkach że zdjęciami nawet.

Do góry